lördag 9 april 2011

Myskväll med Anna och Marica. Snart kommer Lisa. Skynda dig innan gottat är slut ;)

Vi kollar på körslaget och jag kan inte förstå hur jag kan kolla på skiten. Men sällskapet och gottat gör att det blir mycket trevligt.

HAHAHAHA!

Mys

Tvättar och hänger på balkongen i omgångar. Vi har besök av Marica. Det gillar vi :) Ruskigt god fika blev det också, kladdkaka pannacotta och jordgubbar!





Tack älskade du! Gjorde min dag mycket bättre :) <3



Farfar

Jag kom just hem från sjukhuset. Farfar är inlagd på HIA (hjärtintensiven) För några dagar sedan när han högg ved fick han på kvällen ont över bröstet. Han blev hämtad med ambulans och på sjukhuset ser dom att hans aorta (kroppspulsådern) har varit nästa att brista. Om den brister överlever man inte länge. Han han ett ganska långt sår på den och situationen är allvarlig. Det är riktigt tufft. Farfar har alltid varit fysiskt stark och aktiv, nästan som stålmannen. Det är overkligt att se farfar ligga i en sjukhussäng, svag, med sladdar kopplade till hela kroppen. Det är jätte tufft att se farmor, pappa och alla andra som är så himla ledsna. Usch! Inte min farfar, det här trodde jag inte skulle kunna hända honom. <3