måndag 17 mars 2014

Fem dagar

Idag är lille Valter fem dagar gammal. Så fort tiden går när man är här. Idag är en bra dag! Mina hormoner är fortfarande upponer och jag gråter och oroas i tid och otid. Men det är ändå en bra dag, idag har Valter kommit igång med bajset. Vilket betyder att han kan få mer mat och då kan han så småning om bli av med droppet och då slipper han ha PVKn i sin lilla hand/fot. Det är mycket som hänger på det där bajset. Han har även gått upp i vikt och andas jättebra utan syrgas.

Jag har blivit utskriven från BB, skönt att slippa meddela personalen tempen och när jag tar alvedon osv. Vi hade en sån himla tur att få ett samvårdsrum nere på neonatalen, så nu får vi bo på samma våning som Valter. Egen toa, dusch och tv. Fint och fräsch! Vi har gemensamt kök där vi kan laga mat. Det är verkligen kanon. Hade vi inte fått rum här hade vi fått bo på annan avdelning på sjukhuset eller på hotell i stan, det hade varit jobbigt med det avståndet.

Idag lämnade jag även sjukhuset för första gången på 12 dagar. Halleluja! Det var skönt, men oroligt, som allt just nu. Vi åkte och handla på ICA maxi, jag älskar maxi och idag var det extra roligt som ni kanske förstår :)

Imorgon kommer Loke hit också, det ska bli väldigt mysigt. Han har bara träffat lillebror en gång. Han ska få göra en namnskylt till honom.








Maria