tisdag 26 augusti 2014

Paus

Tanken var att vi skulle göra en ny återföring med vårt sista embryo nu på ägglossningen i september. Vi vill köra på så fort som möjligt för att få komma i mål och slappna av lite. Vårt största mål i livet just nu är en graviditet. Ett lillasyskon! Det  känns som att livet är på paus fram tills dess. Inget annat känns lika viktigt. Jag har hypotereos och äter levaxin. Jag är ganska dåligt insatt i sjukdommen. Fick reda på det under första graviditeten som slutade i missfall. En del säger att man ska ha TSH under 2 när man vill bli gravid, en del säger att man ska ligga under 1. Jag vet inte vad jag ska lita på. Fick svar nu på provet jag tog under ruvningen och det var på 2,2. Jag vill ligga lägre när jag återför sista embryot. Hödje levaxin dosen förra veckan och det blir för tajt att hinna se en eventuell sänkning till min ägglossning i september. Vi får helt enkelt vänta till oktober med nästa insättning. Det känns inte så roligt, men ändå okej eftersom det antagligen ger oss högre chanser. Vi har inte "råd" att "slösa" sista embryot. Jag hoppas verkligen att proverna jag ska lämna om en månad visar att TSH ligger under 1. 

Det är inte mycket vi håller privat i vårt liv. Det är dubbla känslor kring det. Jag gör det för mig egen skull och för er läsare. Ni har blivit väldigt många och jag vet att många hejjar på oss. Baksidan är att det alltid finns människor som gottar sig i andras olycka och jag blir arg av tanken på att nån av er som läser sitter och hoppas på att vi inte ska få medvind. Jag vet inte hur många ni är, jag vet inte ens om det finns nån Men jag har svårt att tro att alla 1500 personer är godhjärtade och håller tummarns för oss. Än så länge har jag klarat mig från dumma kommentarer och jag hoppas att jag slipper det också. Jag mår bra av att skriva, så jag fortsätter.

Idag ska jag till mammas salong och fixa frillan. Det blir lunch tillsammans också, jag älskar att få liten egentid med mamma då och då. Min mamma är riktigt bra ska ni veta, alltså riktigt bra! När jag är färdig ska jag hämta Loke hos hans nyfunna skolkompis. Jätteroligt med nya vänner, stora killen! Fina killen, det är sjukt vad fin han är!