lördag 25 juni 2011

Jag måste beklaga mig lite...

Dom där små myggjävlarna som hör sommaren till. Dom förstör min kropp, fan för dom! Jag måste vara allergisk eller ruskigt överkänslig. Mitt ben är rött, knöligt och jätte varmt. Någon som har erfarenhet av detta? Vad kan jag göra? Så här ser mitt ena ben ut efter gårdagen, jag rökte nästan konstant och hade myggmedel på hela kroppen och kläderna och jag var inte barbent. Ändå ska dom på mig dom jävlarna.




 
Så här ser mitt andra ben ut, därför klarade jag mig från myggbett på det benet. Den här förbannade lindan ska jag ha på benet i en vecka till, har redan haft den i en vecka. Den ramlar av hela tiden och jag kan inte ha vilka byxor jag vill. Stygnen under det där härliga plåstret ska jag ta bort om två veckor. Vilket betyder att jag har semester i fyra veckor och jag kommer inte kunna bada på tre utav dom veckorna. Bittert! Men jag ska vara glad att skiten är borta och att jag har operationen bakom mig istället för framför. Jag är ändå less på det. Samtligt tacksam att allt är som det är.




Bakismat och film

Idag blev det bakismat med Tobbe, Sandra och Örjan på american take away på söder. Ny ägare och mycket bättre. Vi ville ha buffé men tyvärr hade dom inte det idag, pga midsommardagen. Då fick vi betala buffé priset och så gjorde han en egen liten pizza buffé till oss. Hur mycket mat som helst och fri dryck. Kunde inte bli bättre en dag som denna. Tobbe var nykter igår och jag blev inte heller på full. Ändå känner vi oss slitna, så nu ska vi skeda i soffan till en eller fyra filmer om Tobbe får bestämma. Jag är antagligen alldeles för rastlös efter en film.