torsdag 30 januari 2014

Tjejfika

Efter middagen idag skulle jag iväg på den hederliga tjejfika som brukar äga rum en gång i veckan :) Idag sågs vi hemma hos Sofie. Loke sa att han ville följa med så det fick han, han är nästan aldrig med på dom. Det är skönt för mig att komma iväg själv en stund och Loke uppskattar inte att sitta på ett fik i flera timmar. Men när vi ses hemma hos någon och det är andra barn med så har han roligt. Även om alla barnen är yngre än honom. Loke är 5år och sen kommer Elton som är 2år och sen är det bara småttingar. Anledningen till det är att ingen av oss tjejer hade en tanke på att skaffa barn när vi var 22år, då hängdes det på krogen och dracks vin så fort vi fick chansen i jakt på dom blivande papporna ;) Så nu ploppar det ut bäbisar med jämna mellanrum. Valter får många jämngamla vänner bland mina tjejer och det är väldigt roligt.

Min ena vän har en bonusson som är 6år, han är i Gävle varannan helg, motsatt helg som vi har Loke. Så det är inte alls ofta vi får in träffar för dom två. Men när dom ses har dom väldigt roligt. Nästa fredag får dom äntligen ses på en helkväll med alla tjejer med barn och respektive på tacokväll. Ska bli väldigt roligt!

Eftersom jag och Loke flydde byn ikväll fick Tobbe en kväll för sig själv och vi kom hem till ett nystädat hus. Gissa hur mycket jag gillar det? :D Nu blir det vuxenmys, alltså film och något gott att äta.


Maria

Fyll-i-bok Gravid

Jag fyller i den här boken under graviditeten. Roligt att gå tillbaka och titta hur det var och så gillar jag att pyssla (så länge det är enkelt) och dona. Jag köpte den tyvärr inte för ens i vecka 19. Så början är inte så välfylld. Det är svårt att gå tillbaka och minnas vad som hände när och hur jag mådde då. Man glömmer fort. Då är det bra att det finns dokumenterat. Jag kommer även köpa en mitt-första-år-bok eller något liknande. Det har mamma fyllt i för mig och det kommer vara rolig att titta i när lille Valter kommer :)





Maria