onsdag 7 december 2011

Uppläxning

Nu fick jag en uppläxning av Tobbe att jag fotar när jag kör bil. Skärpning på det sa vi! Okej, jag lovar. Vi måste vara rädda om oss själva. Jag är rädd att det ska hända Tobbe något, och han känner lika för mig såklart. Sen utsätter jag ju inte bara mig själv för fara heller. Dumt av mig! Här ska vi leva länge och lyckliga och inte råka illa ut för att foto en snöig körbana! Fy va dumt!

Önskeschema

Idag har vi slagit våra kloka huvuden ihop på jobbet och mixat ihop våra önskescheman. Gud så kloka vi måste vara för gud så bra det blev. Som jag förstod det så var alla nöjda. Jag såg nu att jag har ca åtta timmar för mycket på åtta veckor. Men det går att plocka bort någonstans. Hoppas på att kunna ta bort en hel tur. Har mycket fredag-söndag ledigt under januari och februari. Har ofta ledig tid med Tobbe och Loke behöver aldrig barnvakt eller vara på dagis mer än 3-4 dagar i veckan. Kanoners! Nu sitter vi i soffan och tittar på arga snickaren, han känns som en aspergare. Jag borde bli läkare för jag kan sätta diagnoser på alla. Jag själv har matmissbruk, adhd, planeringfreak och lite jobbiga tvångstankar. Det är inte bara Å eller!


Mysigt med lite snö! Jag hoppas på att vi har råd att investera i en snöslunga i vinter. Då får det snöa hur mycket det vill. Bilarna står varma under carporten så det "vinter problemet" är inte vårt. ;)