fredag 22 april 2011

Polis polis potatis gris

Se upp på vägarna, polisen verkar göra allt för att göra påsken lite mindre festlig. Det är poliskontroller överallt. Jag känner det lite som mitt kall att varna andra trafikanter när jag upptäcker en kontroll. Jag går nästan igång på att varningsblinka till mötande trafikanter och få ett tack tillbaka och se i backspegeln att dom bromsar in. Det blir liksom Maria-Polisen 1-0, vilken härlig känsla ;)

Nä då självklart tycker jag att polisen är bra och för det mesta göra ett bra jobb. Men jag tycker att jag också borde få en siren och ett intyg på att jag får köra som jag vill och mosa undan vägsniglarna. Jag blev stoppad i en kontroll, farbror polisen var mycket trevlig, och snygg. Nästan så jag hoppades på att vara lite full så samtalet skulle dras ut lite, men nepp, nykter var jag och körkortet var med, så jag fick snabbt åka därifrån. Vi har alkolås i bilarna på jobbet, vilket jag tycker är jättebra.

Jag brukar tänka att varje gång man bryter mot en trafikregel och inte åker dit på det, kan man säga att man just tjänade dom pengarna som boten annars skulle varit på. Jag tjänar skit mycket pengar på mitt jobb ;)