tisdag 31 maj 2011

Shopaholic?

Idag fick jag hem kläderna jag beställde från bubbleroom, 4 av 8 plagg behåller jag. Roligt med nytt! Jag tror jag är lite shopaholic. Men det trivs jag med i så fall. Så länge jag inte handlar över min budget är det okej.

Jag tänkte åka och köpa en stock snus på city gross, snuset är mycket billigare där. Så blev jag sugen på att åka till köpis och kika lite, satt ändå bara här hemma i min ensamhet. Då kom jag på att jag skulle ringa en vän och bekänna en sak för henne, så då fick jag sällis till köpis på köpet. Var ju trevligt :) Inhandlade strumpbyxor som ska hålla in flubber magen och vita jeansleggings. Dom håller verkligen inte in magen och får knappt upp dom över röven, får fundera över det där köpet en extra gång. Jag kanske är smalare nästa vecka? Nä, antagligen inte!
En av tunikorna jag fick hem från bubbleroom.

Det här måste ni testa!

Idag har jag varit på den sista dagen på utbildningen, mycket givande. Nu är jag full av energi och arbetsglädje! 

Fick ett tips om en sida vi skulle kolla in. Det vill jag föra vidare till er. Klicka på länken längre ner, ni kan behöva installera en sak för att det ska funka, klicka bara på nästa så blir det bra ;)

Testa det här så kanske ni lättare kan få förståelse för hur saker kan upplevas om man har ett kognitivt funktionshinder.


Jag fick en del film tips också. Jag ska kolla på dom och om det är något bra så berättar jag det senare :)