söndag 9 februari 2014

Grisfest

Idag blev det middag med familjen Ström/Fernando. Vi slog ihop allt flottigt och gott vi kunde komma på. Det blev en riktig grisfest, en god sådan!

















Maria

Söndag

Idag har vi en riktig söndag. Loke vakade rätt tidigt (07.00) som vanligt, han och jag gick upp och Tobbe som jobbat på natten fick sova lite till. Vi har bara skrotat runt här hemma och målat med fingerfärg. Efter lunchen gick grabbarna ut. Så himla skönt när huset blir helt tyst, jag lag mig i soffan med skönaste filten och pillade på telefonen och slumrade till en stund.


Nu har Loke kommit in igen och för min egen bekvämlighet bröt jag mot våran vanliga regel och lät honom sitta med paddan mitt på dagen. Vi brukar i vanliga fall begränsa tv/ipad/data/tv-spel till en stund på morgonen för att vakna till och en stund på kvällen för att varva ner. Annars skulle Loke kunna sitta väldigt mycket vid dessa saker och det är ju ärligt en väldigt skön "barnvakt" till oss vuxna också, det tycker vi inte får missbrukas.


Under tiden Loke paddade lagade jag matlådor till Tobbe på gårdsgens fläskfilé som blev över. Blev nån pasta alfredo variant, riktigt gott. Jag och Loke kunde inte hålla oss från att tjuväta lite :)

Undra vad vi ska göra av resten av dagen? Jag vill hitta på något roligt, som vanligt :)

Maria