lördag 31 maj 2014

Simskola

Loke har gått på intensivsimskola i sex veckor. Idag var det avslutning och föräldrarna var med och titta. På uppvärmningen skulle alla plocka svamp, Loke berättade för alla att han inte gillar svamp, så han plockade äpplen istället. Sedan skulle som plocka kottar i träden, så sa han att dom kan ligga på marken också och plockade där nere istället. Sedan kom en stor björn så alla skulle springa fort iväg. Då ställer sig Loke bredbent och händerna rakt fram. "Jag tar skotern istället" säger han. Alltså, hahaha, älskade unge! Jag kunde inte sluta fnissa. Loke har varit jätteduktig. Han fick diplom och hade lyckats ta alla tre baddarna. Jag är väldigt stolt över våran Loke! Han är en sån ödmjuk och härlig pojke.








Efter simskolan åkte vi och köpte saker att göra fint på Valters grav med. Hittade en jättefin lykta. Nu ser vi fram emot att stenen ska komma.





Loke bjöd hem mina föräldrar på fika när vi kom hem. Sedan unnade vi oss mat på Allstar. När vi fick in förrätten säger Loke "Ah shit vad duktig dom var på att göra det här!".





Efter maten blev det en premiär tur till furuvik. Tittade mest på djuren, schimpansen bjöd på lite snoppvisning dagen till ära. Jag såg inte ens att han gjorde det för ens efter när jag fick en kommentar om det på instagram. Haha, så roligt! Trots att dagen har innehållit bara roliga saker så är den ändå helt fel. Vi skulle haft en barnvagn stolt dra runt på!

















Maria