måndag 6 februari 2012

Seg

Godmorgon. Jag ligger fortfarande kvar i sängen. Är riktigt seg idag och skulle kunna ligga kvar här flera timmar till. Men jag lär väl kliva upp. Tobbe vill ha hjälp att skruva bil. Blä vad tråkigt! Måste verkligen tjejer hjälpa till med sånt skit?

Kl 14.00 ska vi (Tobbe) vara hos tandläkaren. Har har inte varit där på flera år, så det är verkligen på tiden! Hoppas det inte ser illa ut i truten på han. Sedan ska vi till systemet och handla till bröllopet, jula och handla snösläde och maxi och handla lite mer till bröllopet. Kl 16.00 ska vi infinna oss på stan för ett möte, ska bli riktigt skönt! Så ska bilen besiktigas någon gång under förmiddagen också. Så ni hör ju, har jag inte tillräcklig på dagsschemat redan, utan att behöva hasa runt på ett kallt garagegolv utan att ens veta vad jag håller på med?

Saknar Loke gör jag också. Kom och tänka på när han och jag åkte bil i veckan och Loke satt och lutade sig och ropar "Titta jag sitter bara på ena stjärt biten!" haha älskade lilla du! <3