söndag 6 mars 2011

Liggsår

Idag måste jag ha satt personbästa i soffliggning. Jag har legat i soffan från 10.00 tills nu. Jag har legat med olivolja i håret ett par timmar, hade aldrig provat det förut, det var säkert bra för håret. Jag känner inte att det blev något finare än när jag tvättar det med vanlig inpackning. Men roligt med en huskur. Det är dessvärre fortfarande lite olja kvar i håret. Jag hade nog behövt två schamponeringar för att få ut allt. Skit samma, får vara en flottskalle, ska ändå träna och tvätta håret igen imorgon

Just nu ligger jag och kollar på en film, Burlesque. Den är bra, mycket fint att vila ögonen på, men jag börjar bli riktigt rastlös nu. 



Tobbe är hemma om några timmar, då ska vi åka och hämta bilen på högskolan och åka och veckohandla. Det betyder att jag måste hoppa ur mina grisrosa velour byxor idag, typiskt!

Nu ska jag fortsätta se på filmen...

Lattebit

Dra mig baklänges vad goda dom här är!
Jag vill ha mer mer mer!


Skallebank

Idag mår man inte som en prinsessa. Det gör ingenting, jag har hela dagen på mig att ladda inför jobbveckan. Igår hade jag jätteroligt, så roligt att alla tjejerna var där. Det brukar alltid vara någon som inte kan komma, men igår var alla där. Tyvärr hann jag inte prata så mycket med alla, tiden gick fort och helt plötsligt började en del droppa av. Alla tjejerna försvann på krogen senare, tråkigt tycker jag. När det för en gång skulle är en helfest, som man så länge tjatat om att man vill ha, och så stannar man ändå inte. Alla får självklart göra som dom vill. Men jag tyckte att det var tråkigt. Fast det påverkade inte min kväll så mycket i och för sig. Annas släkt och kollegor var travliga att umgås med. Vi försökte klamra oss fast på en dansstång, vi dansade och sjöng till freestyle och andra gamla klassiker, vi drack ur en glaspenis och Tobbe fick spela lite LP. Tiden gick fort och klockan två var vi tvungna att åka hem för Tobbe skulle upp tidigt och jobba. Tack för en riktigt bra kväll Anna, och tack för att du bjussa på så mycket alkohol så jag fick möjligheten att känna på en riktig bakfylla igen!

Nu ska jag lägga mig på soffan med täcke, chips och bubbelvatten. Kolla på film eller missade program på tv3 play... Fasen va bra det är med tv3 play!