lördag 15 februari 2014

Slapp

Idag är jag riktigt slapp. Har legat ner större delen av dagen. Jag orkar inte ens plocka ur diskmaskinen. Jag har vikt in lite tvätt, planerat packning och ätit frukost och lunch. Nu är jag hungrig igen. Att ta en dusch känns som världens jobbigaste. Fasen så skönt det vore med badkar en sån här dag. För ren måste jag bli, ska nämligen på fest med tjejerna ikväll. Spel, skratt och gott att stoppa i magen. Ska bli jättetrevligt.

Hoppas ni alla har en skön lördag :)

Maria

Lager157

Det gäller att vara ute i god tid. Idag är Lokes vinterkläder inför nästa vinter inköpta. Till riktigt bra pris. 157kr per del. Det är lite riskabelt med storleken. Så svårt att veta hur mycket han växer. Men när det var så billigt och dessutom snyggt och bra så kunde jag inte låta bli. Passar det inte får vi sälja vidare till någon som kan ha det.





Maria

Till min son

Älskade lilla barn!

När jag känner dina rörelser i min mage blir det overkliga så uppenbart. Jag är gravid. Jag ska bli mamma, din mamma. Du är ett liv, ett barn, som finns i min mage. Snart redo att möta världen. Att träffa mig, jag vet inte riktigt hur jag kommer vara som mamma, men jag har en vision. Jag tror att jag kommer bli en väldigt känslosam och kärleksfull mamma. Jag kommer alltid, utan tvekan sätta ditt bästa i första hand. Jag kommer göra allt för dig! Jag kommer visa vad som är rätt och fel, för din skull! Jag kommer ge dig ett värdefullt bagage att ha genom livets gång. Jag kommer vara jobbig, jag kommer säkert också vara tjatig och ibland pinsam. Men jag kommer alltid stå stark vid din sida och jag tror faktiskt att du kommer vara stolt över mig. Precis som jag är över min mamma. Din mormor, en helt fantastiskt kvinna! Du har utan tvekan världens bästa mormor som väntar på dig. Vi är så många som väntar på dig här i stora världen. Jag och din pappa. Din pappa är inte lika mycket för att sätta ord på sina känslor som din mamma är. Jag vet att han längtar efter dig, du är det han länge önskat sig. Jag kan inte sätta ord på hans djupaste känslor, men jag vet att du kommer få en helt underbar pappa som också alltid kommer sätta dig i första rummet. Sen har du även en 5,5 år äldre storebror som väntar ivrigt på dig. Han är min bonusson och han kallar mig för hans "låtsas-mamma". Han är glad att du är en pojke. Han berättar för nästan alla att du "bakas" i min mage. Han önskar antagligen att du kom ut som en spelklar fyraåring redo att delta i hans lekar. Om några år kommer ni ha mycket att lära och dela med varandra.

Som jag sa har du även din mormor, som lever ihop med din morfar. Din farmor som lever ihop med din farfar. Alla fyra längtar efter dig och det kanske blir strid om vem som ska få vara med dig. *skämt* Du har även två fastrar och en moster, och deras partners. Fyra kusiner. En jämngammal liten flicka, två stycken sex år äldre busiga och vilda pojkar (precis som din bror) och en 17år äldre jättefin tjej. Den ena pojk-kusinen är väldigt barnkär och han pratar om dig varje gång jag träffar honom. Det här är sin närmsta familj och släkt. Det finns många fler, men hela släktträdet kan vi ta en annan gång ;)

Jag vet vilka personer du kommer till. Men ingen av oss vet vad du är för en liten person. En pojke sa dom på ultraljudet i alla fall. Jag gissar att du är blond med blå eller gröna ögon. Du kanske får min grop i hakan, den gillade jag inte alls som barn, den var "annorlunda" och barn kan vara väldigt elaka om något är "annorlunda". Idag gillar jag min grop och det vore fint om du hade lika. Du kanske får pappas söta smilegropar. Kanske mammas eller pappas glugg mellan framtänderna. Jag tror att du kommer ha många drag efter din pappa och bror, det är dom finaste killarna jag vet. Eller så ser du ut som morfar som är lik mamma, inte fel det heller. Jag tänker att en bra mix att få är, din mammas humor och klokhet, och din pappas trygghet och kunskap.

Snön börjar smälta nu. Det är snart vår. Efter våren kommer sommaren och även du. Jag har aldrig längtat sommaren så mycket som i år. Jag har kämpat i många år efter att få komma hit där jag är idag. Om två helger ska pappa börja rusta ditt rum. Du kommer få ett jättefint rum och bo i en villa på landet. Du kommer antagligen gå på dagis och skola här i byn och jag hoppas att du får bra kompisar... Hör du att din mamma är en tänkare, jag tänker tusen steg framåt. Jag har svårt att bromsa. Det kan gå väldigt fort. Där är det bra med en "pappa-gen" som bromsar. Jag kan bli arg när han bromsar mig, jag gillar ju fullgas. Du kommer få bekanta dig vid dessa situationer också lilla vän. Tänk att du ligger här i min mage, du är här med mig hela tiden och snart kommer du komma till oss som en egen liten person. Du har inte valt detta och du vet inte alls vad som väntar. Jag kommer visa dig vägen, lära dig allt jag kan och stötta dig till att bli en trygg och ödmjuk person. Det här är det häftigaste jag upplevt hittills i mitt liv. Min älskade lilla son, nu sparkade du till i min mage igen. <3 data-blogger-escaped-br="">
Mamma

Shopping till bröderna Björn

Badhandduk och filt till lillebror och jacka och jeansshorts till storebror <3











Maria