tisdag 4 januari 2011

Skenet kan bedra

Herregud, nu är det snart onsdag igen, och då vänder veckan och helgen är snart här. Då blir det fest för älsklingen, kommer bli tok roligt!

Idag har jag haft fullt upp från morgon till kväll. Vaknade kl 07.00, klockan 08.00 var jag på gymmet och kl 09.30 var jag hemma igen.



Käkade mellis med Loke och sedan åkte vi till mammas salong för att klippa av Lokes guld lockar, som hade blivit lite för långa. Det gick så himla bra, jag hade förväntat mig ett litet världskrig. Men där hade jag fel, han satt som en liten guld pojke och skrattade och tittade in i spegeln i stort sett hela tiden. Han blev så himla stilig, ser ut som en liten professor ;)




När vi var klara åkte vi hem och lagade lunch, lax men en super god röra på, bestående av cashewnötter, vitlök, lime och sweetchili. Tårta till efterätt. (Med tanke på mitt matintag borde jag träna 22 gånger i veckan istället för två) Men det skiter jag i, jag är nöjd med två gånger i veckan i dagsläget. Efter lunchen åkte till jag till jobbet, och där har jag varit resten av kvällen.

Det kanske låter som en himla fridfull dag, men skenet kan bedra. Jag har humörsvängningar som inte är att leka med. Jag blir rasande för ingenting, helt plötsligt känner jag mig som en mördarmaskin och vill bara skrika rätt ut. Sen börjar jag grina, mitt i allt kommer jag på mig själv, hur jävla fånig jag är, så då blir jag arg för det också. Sen skrattar jag, sen blir jag likgiltig. Så håller det på, om och om igen. Jag har inte en aning om vad det beror på, kanske mensen eller så håller jag på att bli knäpp. Tobbe får ta dom flesta utbrotten, stackars han, men stackars mig också. Han kan ju gå ifrån mig, jag kan inte lämna mig själv. Jag måste stå ut med mig själv! Jag hoppas att jag är snäll och glad imorgon.

Med det avslutet säger jag tack och godnatt!

Frågor

1. Hur gammal är du om fem år? 29

2. Vem var den sista du träffade? Tobbe
3. Hur lång är du? 166 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Minns inte vad det hette, så dålig var den. Kollade på den igår med Tobbe men jag babblade mest.
5. Vem ringde du senast? En arbetskamrat
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Till Tobbe: Messa när jag ska gå upp
7. Vad är dagens planer? Dagen är i stort sett över, nu ska jag blogga och kanske kolla på en film eller tv. Sen är det sova som gäller.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror helt på vad det handlar om. Envägskommunikation är smidigt på sms. Vill man ha snabba svar är det bättre att ringa.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Sambos
10. När såg du senast din mamma? Idag på hennes salong när hon klippte hårtet på Loke.
11. Vilken ögonfärg har du? Gröna
12. När vaknade du idag? Runt 07.00 när Loke kom in till oss.
13. Har du någon gång hittat en katt? Hittat en katt, nä..!
14. Vilken är din favoritplats? Det är nog min lägenhet, där är det avkopplande att vara, för det mesta. Jag trivs också mycket bra i Åbyggeby.
15. Vilken plats föredrar du minst? Hmm toaletten kanske, tycker det är tidsödslande att springa på toa. Sjukhus gillar jag inte heller.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Om tio år är jag 34, då hoppas jag att jag ett eller flera egna barn tillsammans med Tobbe. Antagligen bor vi kvar i Gävle, eftersom det är här Lokes mamma finns, jag vill inte flytta heller. Trivs bra nära familj och vänner. Jag önskar att vi bor i ett hus en bit utanför stan, men stor tomt och långt till närmsta granne.
17. Vad skrämde dig som barn? Mörkret och att tappa bort mamma eller pappa.
18. Vem fick dig att skratta senast? Tobbe med hans jävulsfinger, det var nog sist jag skrattade riktigt gott. Det var igår kväll.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Kan man vara för ung för det? Jag äger inga, men Tobbe har en hel del.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Jag sover i trosor.
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4-6 beroende på hur många Loke har snott till sitt rum. Men jag sover på en eller två.
23. Hur många landskap har du bott i? Ett
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Jo tack!
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor, gillar inte att vara barfota. Det fastnar smutts under fötterna och så upplever jag att jag svettas mer om fötterna när jag inte har strumpor.
26. Är du social? Ja det är jag. Visst kan jag bli blyg och tystlåten ibland, men det händer inte allt för ofta. Jag gillar att prata.
 27. Vilken är din favoritglass? Chokladglass i alla former.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? En miljon, oj det lär väl aldrig hända… men jag skulle ta med mig Tobbe på en veckas semester till värmen. Byta upp mig till en större bil. Jag skulle kanske gå ner i tjänst och jobba 75%, om det skulle vara möjligt för verksamheten. Jag skulle skänka en del pengar till bättre behövande, till vilken organisation vet jag inte. Det är så många som behöver hjälp. Jag skulle behöva läsa på lite bättre om hur de olika organisationerna arbetar. Jag skulle köpa det där huset som jag nämnde tidigare. Jag skulle också spara pengar till mina framtida barn. Sen skulle jag leva livet på alla tänkbara sätt!
29. Tycker du om kinamat? Nja, jag gillar inte ris så mycket. Jag gillar pad thai och andra rätter med nudlar, men det är väl thailändskt.
30. Tycker du om kaffe? Ja
31. Vad dricker du till frukost? Olika, juice, kaffe, mjölk, oboy.
32. Sover du på någon särskild sida? Nej, det tror jag inte.
33. Kan du spela poker? Ja det kan jag, men om jag är bra är en annan sak.
34. Tycker du om att mysa? Oo ja!
35. Är du en beroendemänniska? Ja det är jag nog, har varit beroende av rökning men lyckades sluta. Nu snusar jag. Men jag fastnar nog lätt i saker och har svårt att bryta beteende.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja
37. Vill du ha barn? Ja det vill jag
38. Kan du några andra språk än svenska? Halvkass på engelska, helkass på spanska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja två gånger om jag minns rätt, när jag blev getingstucken som barn av en massa jordgetingar och när jag satt i en bil som voltade.
40. Föredrar du havet eller en pool? Kvittar, underbart båda två!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, god mat, saker till hemmet.
42. Äger du dyra smycken? Dyra och dyra, jag har fått dem så jag vet inte priset. Men jag har kanska mycket guld smycken. Dessvärre är en del på villovägar.
43. Har du någon gång testat narkotika? Ja, det har jag. Men det är inte något jag är stolt över.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En snus
45. Vem är den roligaste människan du känner? Min syster måste det vara, kan inte hålla mig för skatt när jag är med henne. Vi har skömmt ut oss ett antal gånger, men det är det så himla värt! Älskade syster!
46. Välj ett ärr på din kropp?  Ett på känt som jag fick när jag hoppade av pakethållaren på cykeln. Åkte bakom en klasskompis ner för en brantbacke och blev rädd och hoppade av. Det var en stig i skogen dessutom. Smart! Ärret är i form av en flörp när jag står upp.
47. Vad har du för ringsignal? Deadmau5  - Strobe
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Nej. Jag vet inte om mamma har något kvar. En handduk har jag kvar som jag fick när jag föddes. Jag älskar den! En stor rosa med blåa rutor. Men det är inte mycket färg kvar i den.
49. Flirtar du mycket? Nej det gör jag inte
50. Vart togs din profilbild för din blogg? På mammas och pappas gård, fotograf är syster.
51. Kan du byta olja på bilen? Byta? Fylla på kan jag, men det är väl inte samma sak?
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? En bok om en man som hade adhd som min chef tvingade mig att läsa.
54. Läser du dagstidningen? Om jag dyker på en, annars kollar jag på internet.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Så gott det går
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rockklassiker
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Vad jag skulle göra på jobbet.