måndag 14 april 2014

1560gram

Vikt. Ett nästan lika omtalat ämne som bajs. Vi väger Valter varje morgon och det är lika superspännande varje dag.

Imorgon ska Tobbe ligga första liggningen. Så jag skulle kunna sova längre än till 05:40 om jag vill. Men det är så spännande med vikten och morgontvätten att jag inte vill missa det. Skulle kunna åka hem efter 08:00 och somna om, men då är man ju duschad och redo för dagen. Någon som vill dejta tidigt imorgon kanske?

Valter mår fortfarande bra. Bajset flödar som önskat, syrgasen är på lagom nivå och syresättningen plingar högt. Nu ska jag inte glömma att "peppar peppar ta i trä" Det här har gjort mig smått galen och väldigt skrockfull, det är så mycket katter och andra djur (jag tar det säkra före det osäkra och kör på allt som springer över vägen) som springer på byn att jag snart har spottat ner hela baksätet på bilen.

Idag har vi dejtat Loke. Först en stund på sjukhuset så bröderna får bekanta sig. Sedan hem till huset. Vi hade en skön eftermiddag tillsammans. På fredag kommer han igen och stannar till måndag. Stora killen! När vi skulle åka idag lag han sig på golvet och tjura. Jag och Tobbe brukar säga att han får bacon-läpp då, då börjar han nästan alltid skratta och surheten går över. Idag sa jag "åh vad sugen jag blev på ägg och bacon" så tog jag fram ett ägg och kläckte det över honom. Vi blev nog lika förvånade alla tre över att jag gjorde det. Men surheten gick över och det slutade med att alla ägg kastades sönder på gården och alla var glada.

Nu ligger Tobbe med Valter och jag sitter i föräldraköket. Snart dax att säga godnatt och åka hem till byn och sova.

Det går fortfarande inte att lägga upp bilder med appen. Någon som vet vad det kan bero på?

Puss!
Maria