torsdag 22 september 2011

I väntans tider

Ja alltså inte på en liten bäbis. Utan en jätte bäbis, Tobias heter han. Sitter i bilen utanför hans jobb. Fördriver tiden med wordfeud, Facebook och blogg. Vad fördrev man tiden med fört?

Idag efter jobbet blev det en fika med systrarna Smedberg. Var super länge sedan jag träffade Sofie. Det var mycket trevligt att samtala med dom båda. Hann inte med att prata om hälften ens. Så jag hoppas på en träff snart igen.

Imorgon är det fredag igen och Loke kommer hem. Skönt! Fredagsmys med mina bästa ska bli härligt. På lördag ska jag klippa av håret ännu mer. Sen borde jag vara nöjd, för steget efter det är skinnhead och det tror jag inte passar mig. På lördagen får jag och loke en dag för oss själva, ska bli mysigt. Jag ska klämma ihjäl den lilla gullgubben. Jag hoppas på en dejt med Sofia också. Undra vad Loke tycker om bäbisen. Han gillar inte bäbisar säger han. Han säger att bara jag gillar bäbisen. Jag gillar henne verkligen, det är min bästa bäbis.


Jävla Tobbe! Nu kom han och hoppade upp bredvid bildörren så jag höll på att dö av en hjärtattak. Så nu körde jag iväg. Han kan gå hem!!!