torsdag 29 mars 2012

Sista för idag, jag lovar!

Vilket jäkla lyx att komma hem till efter träningen! :D Lyxfällan på de! Det är jobbigt att föra handen till munnen för att jag är så slut i armarna, det tyder på att jag har gjort bra ifrån mig, men jag tror inte att det hindrar mig från att äta en massa!




Hushållerska?

Först lagar jag en riktigt god middag. Sedan plockar jag undan och gör köket strålande rent igen. Här ligger grabbarna med en varsin leksak, mätta och belåtna! Dom har tur dom, som har mig! ;)


Gudars så mycket bloggande det blev idag. Om en timme lämnar jag huset och drar till gymet och pumpar ur dom sista krafterna för dagen!

Tvätt-maraton!

Vi har haft tvätt-maraton här hemma. Nio maskiner har körts sedan igår eftermiddag. Nu är alla kläder och ytterkläder rena och alla vinterkläder och skor är rena ute i förrådet. Mums vad härligt!




Cooling!

Nu dök det upp en jobbarkille här vid soffan. Han gillar verkligen att vara med på kort och vara "cool"! Extra snygg i blåbärssopps-mustaschen! ;)











Tupplur

Somnade visst till här på soffan under värmefilten. Har hört Loke i bakgrunden "Var är min orange dumper som jag fick av Alexander?" Kolla i lådan mumlade jag till, och visst har han kollat efter den, i alla lådor! ;) Loke brukar ta fram mycket leksaker, men det här är nog värsta hittills. Jag tackar för tuppluren och så städar vi när han har lekt klart. Det är så härligt att höra honom leka inne på sitt rum!





Loke har varit en riktig bråkstake denna vecka. Inte lyssnat på mycket vi har sagt, grinat när vi sagt Nej, trotsat och velat att saker ska ske på dom mest konstiga vissen. T.ex blev han arg över att han inte kunde dra upp dragkedjan på byxorna till hakan. Ja, då finns det inte mycket jag kan göra. Hade nästan bestämt mig för att skippa det här med egna barn ett tag. Men nä, jag älskar honom så mycket även fast det har flyttat in en vrång bråkstake i hans lilla kropp.

Dagen hittills...

Vi åkte till Strömsbo och köpte blommor. Sedan har vi planterat dom, får se hur dom klarar sig, tror inte mina fingrar är speciellt gröna. Vi har också fikat, cyklat och lekt på gården. Vi packade in oss när det började hagla. Nu leker Loke med lego och jag ligger under filten i soffan och har det skönt.









Skåååål!

Vi skålar i smoothie här på morgonen!


Idag är jag och Loke lediga. Jag hoppas på finväder och lunch ute i solen på nya utemöblerna. Vi ska vara hemma hela dagen och bara vara. Imorgon startar jobbhelgen, 35,5 timmar ska brännas. Jag ångrar att jag lag 7-20.30 imorgon istället för 14-20.30. Men men bara att görat! Ska inte klaga egentligen för jag har riktigt fina scheman nu för tiden!