fredag 25 mars 2011

Vilken party brud ;)

Boom Boom Boom!!!
Idag kom mitt smink från id. Så härligt! Nya ansiktsprodukter har jag också köpt, fick en ögonkräm på köpet. Gillar Body Shop! Blev en ny neongul munkjacka också. Snygg att ha under svarta skinnjackan.

Lag nyss på luren efter att ha pratat med Sofia i över en timme. Skulle bli ett kort samtal. Men tiden rann iväg. Förlåt Matrin att jag tog din fru på fredagsmyset, men hon var faktiskt min från början :P


 Nu ska jag titta på gårdagens avsnitt på big brother (jag vet att det är tragiskt att se på det, men jag kollar i forskningssyfte) ;) och sen kommer björne björn hem. Jag ska knuffa omkull han i soffan och ligga på hans bröst hela kvällen. Eller jag kanske välter han direkt i sängen, han måste sova tidigt för han börjar jobba tidigt imorgon.

Jag ser fram emot morgondagen. Våffel-lunch med Loke och Sandra hos mamma och pappa, shopping med Sandra och sen fest hos Katta med tjejerna. Får träffa nästan alla jag tycker om! <3

Film


Nu ligger vi i Lokes säng och kollar på film och äter Marabou. Mmmm! Snart ska nötterna borstas och läsa saga, får se om jag freestylar och hittar på en egen ;) Sen får jag försöka roa mig själv.

Sibylla


Det blev Sibylla till middag. Loke åt upp hela sin burgare och mina rester. Förstår inte hur allt får plats i lilla magen. Roligast var det att göra bubblor i vattnet och leka med luckan till soporna. ;)

Gör snart helg

Inne på sista jobbtimmen den här veckan. Snart ska jag hem på skiftbyte. Tobbes tur att jobba och min tur att vara med Loke. Funderar på vad han och jag ska äta till middag. Köpmat blir det. Orkar inte laga. Loke kan få bestämma :)

Imorgon blir det våfflor i Åbyggeby. Sen ska jag ut till köpis med syster och shoppa loss.

Fan vad det blåser ute. Jag blir fan irriterad!!!