torsdag 23 juni 2011

Tvättoman

Nu har jag tvättstugan för andra gången idag. Tvättade allt tidigare idag. Men ändå lyckades jag skramla ihop till fem maskiner till. Tobbes jeans, voffa, kläderna vi hade på oss idag. Ja alltid finns det något att tvätta. Det kommer gå hett till när jag får en alldeles egen maskin. Det är lite lyxigt i våran tvättstuga, det finns fyra maskiner. Rena drömmen för mig :) Det kan vara svårt att få tider, förutom idag då. Jag har tvättat på andras tider när dom har varit klara.

Var ut till Ikea en sväng ikväll också. Så nu är allt på plats i badrummet. Blev mycket bättre än med den förra stora molger hyllan. Så bytte vi ut dom fula gamla knopparna på badrumsskåpet.

Nu ska vi kika film och käka Ikea chips. 10 kr och hur goda som helst. Sen ska jag ju ner i tvättstugan också så klart ;)

Lunch

Köttbullar potatis brunsås och lingonsylt. Dra mig baklänges vad gott!

Farfars keps är på. Det svider till i hjärtat varje gång han tar på sig den. Idag när jag var ner i förrådet såg jag Lokes sockor som farmor stickat. Jag minns när jag och Loke åkte till farmor och farfar och fick våra sockor. Det var inte läge sedan. Vad fort allt kan vända. Usch! :'(

Jag fick tvättiden så nu blir alla kläder rena. Underbart! Nästa gång jag tvättar hoppas jag att det blir i min egna tvättmaskin.

Skit väder

Usch vilket tråkigt väder det är, speciellt när man har semester. Känns rätt onödigt. Idag har jag och Loke en inne dag. Han har nyss badat och jag har förberett lunchen. Snart ska jag gå ner i tvättstugan och hoppas på att ingen tvättar på tiden som är nu, det är ofta bokat men ingen som tvättar. Jag tror att folk har taggarna uppe utan att använda tvättstugan. Snart slipper jag hålla på att boka tvättid hit och dit. Ska bli förjäkla skönt! Nu ska jag leta reda på något gött recept med lax. Det blir lax till middag, men är inte sugen på vanlig lax och potatis. Kom gärna med förslag :)

En sak till jag gärna vill ha tips på... Jag får inte vistas i solen så mycket och absolut inte sola solarium. Jag vill vara brun, så då tänkte jag använda brun utan sol. Har haft en nu, ACO tror jag det är. Men jag gillar den inte så mycket, jag tycker det ger för dåligt med färg. Jag vill heller inte att den ska lukta illa och det är viktigt att det absorberas fort av huden. TIPS TACK! :D