söndag 25 december 2011

Lekland

Tydligen ska nya leklandet delfinen här i Gävle öppna nu på onsdag. Vi har Loke lite extra onsdag-torsdag denna vecka så då skulle det vara roligt med ett besök där. Kanske Wiggo och Alexander följer med också, om Wiggo är här och hälsar på då. :D



Älsklingen och jag




Jag älskar dig så otroligt mycket. Du och jag för alltid <3

När tomten kom...

Så här såg det ut när tomten kom till oss :)















Så avslutar vi med en bild på Lokes härliga morgonhumör på julaftonen ;)

Ja nu är julen snart över, juldagen och annandagen kvar. Annandagen är som en vanlig måndag med jobb för oss. Jag är nöjd och det är skönt att det är över med allt som ska tänkas på och fixas. Julaftonen firades hos mina föräldrar med en del av släkten och det var jättetrevligt, jag var trött, men vi hade roligt. Jag måste ha varit snäll i år för jag fick en massa bra klappar, tack så mycket! Längtar tills alla presentkort och pengar ska brännas, börjar på tisdag med syster. Mysigt med en dag på köpis med henne, det var länge sedan. Pratade nyss med Lokes mamma (Loke ville inte prata i telefonen som vanligt) han hade haft en bra jul med massa fina klappar. Blir ju som sagt dubbelt upp för lillkisen :)

Juldagen startade vi med sovmorgon, skinkmacka, lite Harry potter och paradis ask. Jag gillar inte sånna där löjl-filmer, så Tobbe sitter själv i soffan och jag smet in till datarummet. Men ska krypa ner med han strax. På eftermiddagen ska vi åka till Tobbes mormor med en klapp och ett maxmål ;)

Hoppas ni alla har haft en bra jul!
Just ja, vi var och "jobba" i Anderberg igår förmiddag, det var roligt och det kändes bra att få göra något för dom som inte har det lika bra som en själv nu i juletider, nästa år kanske vi tar med oss Loke och åker dit en sväng, men då blir det bara nån timme.

SNÖ

När jag var liten älskade jag vintern, ju äldre jag blivit ju mindre har jag uppskattat den, tills i år. Det här är den bästa vintern jag haft på länge. Att kunna gå ut på gården och leka med Loke efter dagis är så himla roligt.