fredag 18 april 2014

32+0

Långfredag idag. Min dag spenderas på sjukhuset. En paus för middag hemma med Tobbe och Loke bara. Jag har beställt fläskfilé.
Igår kväll när jag kom tillbaka till Valters sal efter att ha värm matlådan hade påskharen varit här. Tur att Valter är för liten för godis, så det fick jag gotta i mig.


Fredag innebär ny graviditetsvecka. 32+0 idag. Det var en mållinje jag skrev upp i kalendern för länge sedan. När jag skrev upp det kändes det så otroligt långt borta. Nu är vi där, det smällde bara till. Nästa tidsmål är vecka 35+0. Då kan man få gå hem på tidig hemgång. Om allt flyter på precis som det ska. Vi kommer nog bli kvar nån vecka längre än så. Men det gör inget. Vi klarar massa mer. Det är ingen ide att ens fundera på annat, vi har ju inget val. Min Valter växer och blir större och starkare för varje dag och det är en enorm resa att få vara med på. Idag vägde han 1720gram. Snart har han du dubblat sin födelsevikt på 889gram. Tänk dig att dubbla din kroppsvikt på fem-sex veckor!


Jag har blivit riktigt bra på att sitta still dom här veckorna. Jag föredrar att springa runt och plocka och dona hela dagarna och klarar att sitta still max ett avsnitt av en riktigt bra tv-serie på 40 minuter. Nu ser det väldigt mycket annorlunda ut. Fasen vad Valter komma få fara runt när vi är redo för det, mammi har en massa att ta igen! ;)


Maria