tisdag 11 januari 2011

Tobbe stod för underhållningen ikväll

Ja, eftersom att jag städade igår så utlovade Tobbe något roligt ikväll. Det har han gjort! Jag har fått gjort saker jag älskar... Han plockade upp mig på jobbet så åkte vi hem och bytte om, sen ner på stan för middag och shopping. Vi åt sallad på Coffee shop på Nian, jag har aldrig ätit sallad där förut, man får plocka ihop sin egen och fy sjutton var gott det blev! Helt klart min nya favoritsallad i stan!
Efter maten fortsatte vi shoppa och fick en hel del fina saker med oss hem. En varsin parfym och ansiktsmask i en himla bra serie från Body Shop, Loke fick den stora Buzz (eller han får den när han kommer till oss på fredag) Tobbe hade ett presentkort på Village, så där köpte vi hängljuslyktor, dekorationsstenar och små roliga salt/peppar kvarnar. Tack Anna, Sofie & Miguel! Där gjorde ni ett bra present val. Sen blev det smörknivar, servetter och ett urverk så vi kan göra en egen klocka av en LP-skiva (tyvärr missade jag att packa ner visarna i påsen) Så köpte vi jätte fina blommor till köket på Lisas Blommor också.





När vi kom hem pysslade vi med det vi köpt och Tobbe tände ljus i hela badrummet, så klämde vi ner oss i badet för lite romantik. Tyvärr är badkaret lite för litet för att det ska bli så där super mysigt! Det är så synd att badkaren är så små nu för tiden! Nu bloggar jag och Tobbe brer mina mackor tills imorgon bitti. Han är väluppfostrad min älskling, men jag är ännu inte helt klar med honom!

Imorgon väntar jobb 7-15, sen på torsdag är jag ledig! Har sökt semester i helgen då jag skulle ha jobbat, men den är inte beviljad än. Jag ska inte göra något speciellt i helgen, utan vill bara ha lite lyxledighet! Så jag hoppas verkligen att dom får in en vikarie! Kom igen nu PFV!

Tänkvärt

Dom lyckligaste människorna har inte det bästa utav allt, men dom gör det bästa av allt dom har.

Att slösa på sin energi

Varför är det så svårt att stänga av när någon/något tar så mycket energi av en.
Varför stör man sig på saker man inte kan förändra?
Varför är det så svårt att släppa det gamla och fokusera på det som är här och nu?

Jag vet vad jag borde göra och hur jag borde tänka, men ändå gör jag det inte.
Jag önskar att jag hade mer kontroll på min hjärna ibland.

Jag jagar ofta upp mig och går och är irriterad över saker som jag inte alls kan påverka. Man kan inte ändra på det förflutna. Man kan inte ändra andra människor, men man kan ändra på sig själv och hur man hanterar saker. Men ändå fortsätter jag att älta med mig själv.

Det stör mig att jag låter mig störa mig så mycket på vissa saker!

Visst är det konstigt hur man fungerar? För jag vet att jag inte är ensam om att vara så här knäpp.