söndag 2 mars 2014

Datum

Jag har dokumenterat lite datum som varit under IVF-resan. Det kan vara roligt att ha koll på och kunna gå tillbaka och titta. Om jag inte hade fått missfall på första äggåterföringen hade vi blivit föräldrar ganska precis nu. Så skönt att det gick fort mellan missfallet och nästa återföring som också blev ett plus. Detta tack vare att jag kunde sätta in ägget i en naturlig ägglossning och för att vi hade ägg kvar i frysen såklart. Det hade blivit mycket jobbigare om jag hade behövt göra om allt med spray, sprutor och plock innan en ny återföring kunde göras.


Maria

Söndag

Dagen innan allvaret börjar igen. Imorgon ringer klockan 05:40. Kommer jag klara det? Får gå och lägga mig vid 20:00 ikväll tror jag ;)

Jag har rensat och donat lite här på morgonen. Vill få bra ordning på handdukar och sängkläder. Vi behöver en till byrå. Men just nu är det rörigt här hemma så att försöka få ihop en sån och ställa på plats känns svårt. Först måste barnrummet bli klart så vi kan få in alla hans möbler och saker där.

Snart ska vi iväg till Sandviken och lämna tillbaka de där banandörrarna. Tobbe ska bara byta glas på en telefon först och jag ska torka frillan.

Maria