fredag 4 april 2014

Fredag

Kom på att jag har glömt att publicera inlägget jag påbörjade tidigare idag.

På fredagar byter vi vecka. Så nu är Valter 30+0. Stora killen. Det syns verkligen att han blir större. Från 889gram till 1155gram. Snart 1,5kg. Nya stället är riktigt trivsamt, jag var lite orolig inför den här flytten. Men det här är riktigt bra!

Idag börjar vår Loke-helg. Det innebär att jag blir mer på sjukhuset och Tobbe mer hemma. Men om jag vill byter vi, så sitter Tobbe med Valter och jag är med Loke. Det kan nog vara bra och roligt för Loke att vara med mig lite också. Jag har ju faktiskt varit hans egna i 4,5 år. Han säger att han är tre styckens barn. Pappas, mammas och mitt. Han vet ju inget annat än att jag bott med pappa och varit en extravuxen i nästan hela hans liv. Så han får inte känna att lillebror stulit mig helt från honom ;)

Idag fick Valle vara ensam på sjukhuset i två timmar medan jag åkte hem och åt middag med Tobbe och Loke. Så härligt att sitta tillsammans och äta middag som vanligt. Vi skrattade så vi kiknade och tog igen en massa förlorad tid. Jag har så fina killar i mitt liv! Loke är så stor och rolig, han har faktiskt riktigt bra humor, det måste han ha fått av mig. Helt övertygad ;)


Maria