lördag 25 januari 2014

Lördagsmys med mig själv

Tobbe jobbar dubbelt upp ikväll, så jag är ensam. Lika så bra att ligga hemma och kurera en dag till så ingen blir smittad. Jag har lyxat med sushi och tittat på film. Har hemskt ont i nacken, huvudet och övriga kroppen. Åtgärder som massage, promenad och alvedon har vidtagits, men inte blivit bättre för det. Hoppas det släppt tills imorgon. Skulle vara roligt om jag orkade följa med på Lokes innebandy.









Nu kikar jag på filmen på trean, 50 first dates. Det blir mest pill på luren. Som vanligt ;) Kanske lika så bäst att gå och lägga sig? Kom på nu att jag redan sett den, ännu större anledning att sova istället.

Fick umgås lite med mina bästa tjejer idag ändå. På smittsäkert avstånd :)







På bättringsvägen

Jag mår bättre idag, men är trött och öm i kroppen. Det är ansträngande att kräkas och inte få behålla mat och vatten. Tänkte gå ut en sväng strax för att få luft. Tobbe måste bara torka och borsta håret på mig först för jag orkar inte själv. Han säger "Va tovig du är flickebarn, har du bott i skogen i hela ditt liv?" Inte så konstigt att det blev tovigt när han torkade det som en orkan ;)





Från och med idag och tre dagar framåt har campadre kampanj på geggamoja, ska klicka hem något till pojkarna, vet att jag inte skulle handla på ett tag, men det är ju för bövelen kampanj.

Hoppas ni har en härlig lördag :)

Kalas

Vi är bjudna på kalas. Tidernas finaste inbjudan! Pyssel mamma :)


Maria