torsdag 2 juni 2011

Prutt-Loke

Idag efter jobbet åkte jag till Kalles bar & grill där Lisa, Anette & Elina satt och drack lite vin och käka. För mig blev det en cola och tre små förrätter. Riktigt gott och billigt var det också, himla mysigt ställe det där! Sedan gick vi till söderhielmska där dom festade vidare och jag åkte och hämta Tobbe & Micke som var på personalfest, släppte av dem på heartbreak. Nu är jag hemma och ska bara kasta in det här inlägget lite fort sen sova. Imorgon är det jobba 7-16 och när jag kommer hem är prutt-Loke hemma igen och en härlig helg väntar oss <3





Ofrivillig sovmorgon

Jag hade missat att stänga av mitt alarm igår kväll, så imorse ringde min kloka 06.00 trotts att jag börjar jobba klockan 13.00. Det var lika så bra, tvättiden började klockan 07.00. Klev vi upp, icke! Vaknade med ett ryck08.15. Då var Tobbe sen till jobbet och en massa värdefull tid på tvättiden var missad. Nu snurrar maskinerna och allt kommer hinna bli tvättat, jag får torka en del uppe i lägenheten.

Igår var jag och fika med tjejerna, jätteroligt att träffa alla. Speciellt Elin som det  var så länge sedan jag såg. Hon har gjort en sån där magsäcksförminskning, dra åt helvete vad mycket hon har gått ner. Hon påstår att hon ska gå ner ca 30 kg till, kvinnan kommer ju för sjutton försvinna! Jätteroligt för dig fina Elin! :)

Efter fikat hämtade jag Tobbe på jobbet. Jag hade hittat en förbaskat fin playlist på Spotify, så jag vill inte åka hem. Jag älskar att åka runt i bilen och lyssna på bra musik, nu har vi riktigt bra billjud också :) Det är avkoppling för mig! Om alla vägsniglar håller dig undan förstås.