måndag 25 juni 2012

Lila hår!

Jag behöver inte raka av det och jag behöver inte köpa en mössa. Så jag visar er. Det blev inte riktigt som jag hade tänk mig, men det blev bra ändå. Efter några tvättar kommer det antagligen vara precis som jag vill ha det! :)


Ja, det är en blåtopp jag har på näsan, den tackar vi min kära man för! Matchar ju fint med håret!

Man kan ju inte sova bort hela livet!

Idag har jag ledigt från jobb, barn och gubbe, Det händer inte ofta. Det första jag har planerat för dagen infaller kl 11.00. Jag har planerat en riktigt fin sovmorgon, till en så där nio kanske. Men icke, klockan 06.50 ringer det på hemmatelefonen, kära svärfar! Jaja, man kan ju inte sova bort hela livet! ;) Har i alla fall legat kvar i sängen och dragit mig en bra stund. Nu sitter jag och äter äggmacka, ska måla på mig ett ansikte och åka iväg för att fixa håret, det blir en förändring idag, ni får se senare under dagen, om det går att visa, kan bli hur som helst det här, skitsnyggt eller så får jag köpa mössa eller raka av mig allt. Spännande! ;)

Idag ska vi på öppethus på ett dagis som Loke kommer vara på i sommar. Efter det blir det fika med tjejerna, åh det var länge sedan! :)

Tre veckor kvar till semester nu, känns bra att vi har den sena perioden i år... Vad är det här för semesterfirar väder?