tisdag 3 april 2012

Resultat







Nu ska det framkallas mer kort på familjen och bytas ut i en del av ramarna. Sedan får jag lugna mig mer rosa och blått, det ska in mer lila, grönt och korall. Vill måla om dörrarna och listerna här hemma också, vitt ska de va! Brudkistan ska också bli vit. Sedan är jag nog nöjd, eller nä, jag hittat nog på något nytt rätt snart.

Det verkar inte bli nå desperata här hemma ikväll. Det är ju hockey!!! Jag är ruggigt ointresserad, men vi är tydligen fler i det här hushållet.

Höhö





<3

Kolla in den här lilla killen. Han är ju så fin och underbar att jag blir varm i hela kroppen och hjärtat lixom fnissar i min kropp! Han är inte ens min egna son, hur ska man då känna när man får en egen? Ofattbart!



Som jag sa...

Huset är skinande rent. Jag blev som jag sa, rastlös. Eller jag hann väl egentligen inte ens känna efter. Det bara blev. Lite färg och en pensel åkte fram och så blev det så här. Middagen är dock inte tillagad. Undra vart jag ska laga den? :/










Nöjd!

Hemma efter ett riktigt bra pass med syster på gymmet. Körde igenom hela kroppen i maskinerna, med konditions träning mellan varje övning. Sen avslutades det med 10 minuter intervall löpning på bandet. Känns riktigt bra! Efter träningen tänkte jag svänga in på Erikshjälpen och kika efter något fynd, dom öppnade tyvärr inte för ens 12 så det blev inget av det. Jag åkte och köpte en plocksallad istället och bänkade med i soffan till Coacherna på svtplay. Har just ätit upp och tänkte ta tag i veckans städning. Så kan jag och Tobbe göra något roligare ikväll.

Det var det jag hade att göra idag, så himla himla skönt med en hel dag, helt för mig själv, helt utan planer! Jag tycker det är skönt nu i alla fall, efter att jag har städat och duschat kommer jag säkert bli rastlös! Får se till att städa länge, så kan jag börja med middagen direkt när jag är klar ;)

Woho just ja, ikväll är det ju husfruarna på tv också. Vilken kanon dag!
Lite mer sol nu då, så snön smälter bort på gräsmattan och blommorna kan flytta ut igen. Vet inte hur bra dom överlever kylan?