lördag 12 februari 2011

Vänner efter döden

Varför får man så många mer "vänner" när man inte finns mera? Det irriterar mig så fruktansvärt. Jag tycker att det är respektlöst! Om du inte är min vän idag behöver du fan inte vara det den dagen jag inte finns mera heller. Varför ska man vara så jävla nära vän som alla som dör? Är det för att man själv ska få uppmärksamhet?

När det handlar om unga människor som gått bort pga missbruk. Om du var en vän? Varför hjälpte du inte personen medan han/hon fanns kvar? Varför drogade du med personen istället för att hjälpa? Jag menar inte att det bara är att hjälpa och allt ska blir bra. Men att vara en riktig vän är inte att missbruka tillsammans. En riktig vän är någon som finns där och ställer krav, krav för att du ska må bra. Ni missbrukare som mister en vän i missbruk och sedan fortsätter missbruka. Vad är det för fel? Jag vet att det inte bara är att sluta! Jag förstår att det är svårt. Men är det inte jävligt respektlöst? Jag ser det som att man accepterar vännens bortgång. Man kan sluta, bara man ger sig fan på det!

Så fort någon skriver R.I.P i sin status på Facebook, är alla där och frågar. Vem? Nån jag känner?
SLUTA VAR SÅ JÄVLA NYFIKNA FÖR FAN! OM DU VAR VIKTIG FÖR PERSONEN SKULLE DU REDAN VETA.

Och om en äkta vän till dig går bort, vad gör man då? Inte fan sitter man väl på Facebook och rapporterar ut det över hela världen! Då tänker man väl på annat än att surfa runt på internet!

Nä usch, människor kan vara riktigt falska och vidriga! Tänk på hur fan ni beter er!

Kissie

Jag får stå mitt kast och erkänna. Jag har läst kissies blogg. Jag skäms över att jag bidrar till att hon kan ha en känd blogg. Inte för att det skulle bli någon förändring för henne för att jag slutade läsa. Men jag vill inte dra ett ända jävla strå till den stacken.

Jag mår dåligt när jag ser att en människa förstör sig på det där viset. Speciellt eftersom hon av någon konstig anledning är någon typ av förebild för unga tjejer. Unga, osäkra tjejer som inte funnit sin identitet. Jag hoppas att tjejerna förstår att det inte är normalt att leva och se ut som hon gör.

Jag har inte läst bloggen slaviskt, jag går in nån gång i veckan och läser lite snabbt. Men det räcker att se en bild på människan så förstår man att det inte står rätt till. Hur mår hon egentligen? Vad ser hon för värde i sig själv? Eller är hon inte på riktigt? Jag vet att det är en massa smink, löshår och operationer. Men är hon verkligen så där i sin personlighet? Är det hennes riktiga åsikter? Sorgligt. Vad är det hon saknar? Hur lågt kan man gå för pengar och kändisskap? Hennes föräldrar, varför låser dom inte in henne? Hon som tjänar så mycket pengar, hur man hon tillåta sig själv att se så trasig och sliten ut? Är det så man ska se ut nu? Ska man inte vara fräsch och fin? Ska man se så lortig ut som möjligt?

Vad är det som häller på att hända? Vågar man sätta några barn till den här världen? Hur blir det när den här generationen förökar sig?  Jag hoppas innerligt att det vänder snart. Att folk inser vad som är viktigt här i livet!


Fick en tunika av mamma och pappa igår, en alla hjärtans dag present <3 Tack bästa gullmamma och gullpappa ;) Kommer nog bli en favorit.

Tobbe ville så gärna också vara med. Han har inte nya byxor.

Kladdkaka

Vi hade inget att göra, så vi slängde ihop en kladdkaka så här på morgonkvisten. Men det gick så himla fort. Så nu sitter vi här igen. Jag ska ta en dusch snart och Tobbe ska åka till jobbet. Efter att Loke har sovit middag idag ska jag skjutsa honom till hans farmor och farfar. Han ska sova där inatt. Jag ska träffa tjejerna och äta gott och spela spel ikväll, utan alkohol, bara mys. Det ska bli jätteroligt! Förövrigt har vi inga planer för dagen, skönt tycker jag! Kepsen är fortfarande på!


Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Jag kan inte se något speciellt mönster hos killarna jag har fallit för.

Nu faller jag för Björne ;)