måndag 18 juli 2011

Ordning och reda igen

Jaha, då var vardagen här igen. Skönt tycker jag, man blir så slapp och lat när man är ledig för länge. Men visst har det varit skönt, nu var det alldeles lagom att börja jobba igen. Önskar dock att jag har mått aningen bättre, jag går på alvedon, nässpray och kan jang. Det funkar, om några dagar är jag pigg igen :)

På jobbet var allt som vanligt, några avslutade kunder och några nya. Det var roligt att komma tillbaka och det verkar som alla haft en bra semester och är laddade för ett år till. Hoppas att dom som går nu också får det bra, att solen skiner på dom.

Jag ser ut att bli ensam i några dagar nu. Grabbarna drar till Örebro tisdag till torsdag, hur ska jag klara mig? Har inte varit ifrån Tobbe så länge sedan vi blev tillsammans. Kommer ligga vaken och lyssna på spöken och banditer på nätterna. TVÅ nätter utan Tobbe, usch, det vill jag inte! Men, om han väljer bort mig så kan jag inte göra så mycket ;) Nä då, det blir roligt för dom att komma iväg en sväng och umgås med familjen. Jag ska ändå bara jobba här hemma. Sen på torsdag när dom kommer hem får vi tre dagar ledigt tillsammans innan det är dax för Tobbe att ta tag i livet igen ;)