torsdag 24 november 2011

Förövrigt då

Jag är trött! Det finns inte så mycket mer att säga. Har sovit dåligt hela veckan, ikväll måste jag lägga mig i tid, så jag pallar med livet. Loke och jag skämde bort oss med MAX idag, jag sa att han fick välja på hamburgare eller lapskojs, Loke är en klok kille så självklart blev det hamburgare. Nu ska hans nötter borstas och jag ska slänga mig på soffan. Bums!

Var på nya Team sportia idag, fyndade underställ för 99 kr och en fleecetröja för 149 kr. Som hittat! Nu slipper jag frysa i vinter, om det blir någon vinter vill säga?

Rosti mepal

Idag fyllde jag på med lite rosti mepal grejer här hemma, älskar deras köksgrejer. Snygga, bra och hållbara, självklart kör jag på grönt. Som mycket annat i köket hos oss.




Nu är jag ute efter det på bilden längst ner, redskapen och den inre behållaren har jag redan, men jag vill ha den där yttre behållaren. Frågade på Järnia idag och hon hade aldrig sett den, hon skulle ringa och kolla om det fanns och beställa in. Hoppas! Fast det kan vara så att det är ett kit med båda behållarna, att den som jag redan har inte passar. Vi får la se!