måndag 21 mars 2011

Nöff Nöff

Gav mig själv ordentlig skrubb i duschen ikväll, smorde in mig med brun utan sol och färgade brynen. Den vit rosa lystern klär mig liksom inte.




Nu kan vi snacka ögonbryn, aningen för mycket, som vanligt, ge dom två dagar så är dom kanon.
Den bruna lystern får jag dock vänta på lite längre, kanske för evigt.

Nu ska jag äta melon och titta på Världens bästa hotell...
kan hända att det slinker ner en delicatoboll också!



Konstig middag och lite prylar rikare

Idag blev det något himla konstigt till middag. Jag tänkte äta pasta och makrill. Men då såg jag bovetet i skafferiet, och just ja, jag skulle ju dra ner på pastan. Så det blev bovete, makrill, fetaost och gurka. Jag kan inte riktigt bestämma mig om det var gott eller äckligt. Gick helt klart ner, men inget som jag kommer längta efter att få äta igen.



Efter att jag var klar med håret idag åkte jag till pappa och hämtade en badenbaden som jag skulle få. Ful som stryk, men gud vad skönt jag kan ligga på balkongen nu! Jag hittade även en skrivare hos pappa som jag tog med mig hem. Skönt att kunna skriva ut när man behöver. Måste komma på något bra ställe att gömma den forntida klumpen bara. I garaget hittade jag en gammal matberedare också, en sån behöver jag och mamma hade köpt en ny. Så den tog jag också hem. Måste kolla med syrran att inte hon hade blivit lovad den bara. Härligt att bli lite prylar rikare! :)

Nu ska jag kolla på en repris på lyxfällan, en bortskämd bimbo som handlar kläder, reser och lägger flera flera tusen på skönhet i månaden. Hennes kommentar när lyxfällan sa att vi måste göra något åt det här var "Ja det här kan bli svårt för er" VILKEN IDIOT!!!

Börja om från början


Första gången på alla år jag färgar håret får vi göra om. Botten blev för ljusröd. Så i med naturfärg och börja om. Men jag sitter bra här ja. Att bli tvättad i håret är ju underbart!

Frisörerna


Så där ja. Ska man få lite kulört i kalufsen. Härligt!

Tillbaka


Idag är jag tillbaka på jobbet. Skönt med vanliga rutiner, ordning och reda. Känns som jag varit borta jätte länge. Såg så ut när jag startade jobbtelefonen imorse också.

Hoppas ni får en bra start på veckan! 