onsdag 26 januari 2011

Gode gud

Jag sitter i skrivande stund och ber till gud att jag ska få klara mig från magsjukan. 5/9 i personalgruppen har haft helvetet. Jag hoppas verkligen att jag klarar mig, i alla fall över helgen, för jag ser fram emot Örebro resan väldigt mycket. Jag har försökt hålla hastigheten på vägarna idag, utifall gud skulle vara trafikpolis. Nä då, men idag uppskattar jag extra mycket att jag är frisk, för det känns som jag kan ligga och kvida och gråta om några dagar.

Jag sitter på jobbet, och äter matlådan, bloggar och dokumenterar samtidigt. Jag köpte med mat från Deli idag, riktigt gott.

Lunch blev det på MOCCA, har varit där tre dagar i rad nu. Idag blev jag inte så nöjd, beställde biff med klyftpotatis. Men det var PANNBIFF, det är en jäkla skillnad de! jaja, jag blev mätt i alla fall.

Gud vad intressant det är med människor, jag älskar att jobba med människor. Alla jobb är med människor, mer eller mindre. Men på så vis som jag jobbar, det är roligt och framförallt givande. Som en kollega till mig brukar säga. "Det är inte jag som lär kunden, det är kunden som lär mig" så är det verkligen. Jag får uppleva saker som jag antagligen aldrig skulle uppleva annars. Jag utsätts för dom mest konstiga situationerna och får tänka snabbt för att hitta en lösning. Människan intresserar mig jättemycket, med försvarsmekanismer, hur vi uppfattar samma sak helt olika pga våra gamla erfarenheter, vilka roller vi tar och hur vi agerar i olika situationer. Det finns så mycket att lära och hela tiden tänka på. Jag har bara jobbat i fem år... eller oj fem år är det inte, kanske 7-8 år inom det här och jag lär mig något nytt varje dag. Tänk va mycket jag kommer ha erfarat om tio år, och då är jag fortfarande bara 34. Herregud, jag kommer ju bli expert på det här med människor. Så länge man är lyhörd och intresserad utvecklas man så mycket.

Nu ska jag fokusera på att äta upp maten och åka iväg till nästa kund. Jag lägger upp bilder och skriver mera när jag kommer hem.

Nu sitter jag med färgen i. Då är det skönt med iphone. Gud va tid man kan fördriva med den. Jag vill byta upp mig till en fyra nu. Men det får vänta lite.

När vi är klara här ska vi gå och luncha tillsammans. Skönt att ha mamma för sig själv ibland ;) sen väntar jobb. Börjar arbetsdagen med kundmöte och handledning. Det gillar jag. Vi ska fortsätta prata om validering. intressant.

Sen ska jag hem och bädda rent i sängen. Till mina nya fina sängkläder. Jag behöva pyssla om mina skor lite också.

Hej så länge :)