tisdag 20 mars 2012

Bäbisar och friskluft

Jag och Dylan från fikan idag som var jättetrevlig. Jag kopplade bort allt annat och bara satt där och fick positiv energi från tjejerna. Tre bäbisar var med oss, så himla mysigt. Tänk om jag hade en egen liten krabat! :D








Efter middagen tog jag en spring tur på 4-5 km. Jag sprang såklart inte hela tiden, sån form är jag inte i ännu. Det sprangs, joggades och gicks om vartannat. På gymmet idag blev det inge löpning, jag gick på lunch passet istället, core. Två träningar på en dag! Kära nån, ibland slår det runt helt! Jag tror att jag tar ut mig mer när jag springer på bandet. Det är friskluften som blir ett plus när man springer ute. Nästa gång blir det dagtid, så jag slipper bli mörkrädd ;)


Imorgon ska jag äntligen kapa av nån centimeter på frillan och bli kvitt utväxten :)

Ont i halsen har jag också! Jag vill inte bli sjuk! Nu ska jag proppa esberitox!

Ledig mitt i veckan

Gud så skönt det är med en ledig dag mitt i veckan. Jag älskar att vi har önskeschema på jobbet. Inatt har jag sovit 9 timmar, så himla skönt. Nu ska jag mixa ordning frullen och ta det lugnt i någon timme. Kl 12 är tanken att jag ska infinna mig på löpbandet på gymmet och kl 13.30 blir det fika med tjejerna. Hoppas på två bebisar som jag kan klämma på. Vi har blivit bjudna på dop för den minsta pojken i sommar. Mysigt! :)



- Maria