fredag 11 februari 2011

Fredag

Nu är jag trött. Men vilken härlig fredagskväll jag har haft. Hämtade Loke på dagis efter jobbet. Tobbe jobbar hela helgen. Så då blir han med mig. Vi åkte ut till min farmor och farfar och mätte Lokes fötter. Farmor har stickat sockor till oss. Loke fick en skitful keps av farfar, den blev en favorit som han haft haft på sig hela kvällen. Loke har varit noga med att informera mig om att han har en egen farmor och farfar. hihi gullunge! Sen blev det middag hos mamma och pappa. Loke fick lite fredagsmys och så blev det ett bad där. När vi kom hem blev jag glatt överraskad. Tobbe hade städat och köpt hem tulpaner. Jag älskar tulpaner, det känns lyxigt tycker jag ;)

Loke har varit jätteduktig hela kvällen, det är så härligt då. Att slippa gnäll och trots. Vi tar det lugnt och pratar mycket, berättar vad som ska hända och varför. Då vet han vad som händer och det slipper bli  överraskningar som kan ogillas.

Nu har jag haft telefondejt med Sofia i 1 timme och 5 minuter för att vara exakt. Härligt! Tobbe kom hem nyss, så nu ska vi hoppa ner i soffan och slappa, innan batterierna lär laddas för morgondagen.


Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Ja vad kan det vara då, har jag kärlek, hälsa och någorlunda bra med pengar, då är jag mycket tillfreds. Sen finns det så klart en massa småsaker och prylar jag vill ha. Men vad jag vill ha mer än någon annat, det var svårt att vara på. För jag är nöjd med tillvaron och glad över allt jag har.

Snökaos! På riktigt!

Visst sa jag att jag älskar mitt jobb? Men även att jag föredrar sommaren! Fy för det här vädret. Jag sliter mig fram genom drivorna idag.

Idag kan vi kalla oss habiliterare utan gränser!

Ni som kan stanna inne idag. Gör det!