torsdag 3 april 2014

Flytt

Idag har hela jäkla avdelningen flyttat. Det ska bytas ut rör på hela neonatalen. Så vi får bo två våningar ner i en vecka. Precis allt ska flyttas ner och det är kanske inte de enklaste patienterna och avdelningen att flytta på. Men det har gått bra, bara att hänga på. Valter åkte i sin värmesäng ner. Det blev ett tåg av säng, cpap maskin och barnvagn med syrgastuber i.

På nya avdelningen är det nästan detsamma. Lite fler patienter på samma sal men det är bättre avskärmat och större yta. Det är tyvärr en fotölj istället för säng, men det går att fälla ryggen och en fotpall. Så jag ska nog kunna slumra här med. En stol till den andra föräldern finns det också och en vattenmaskin med riktigt kallt vatten. Dessvärre får vi åka upp två våningar för att kunna värma mat och äta. Men det var inte hela världen. Jag tycker att det känns riktigt bra.


Idag på min paus åkte jag till IKEA och skulle köpa en byrå till sovrummet. Vi behöver mer plats till kläder och sängkläder. Men förpackningsjäveln var så förbannat tung så jag fick inte med mig den. Tobbe och Loke får fixa i helgen. Jag gick inte därifrån tomhänt trots detta. Valters rum fick lite inrening. Gardinstång. Gardiner. Bord. Lådor. Dekoration. Man kan nästan tro att IKEA visste att vi skulle inreda hans rum i pumpkin grön. För dom hade fått in massa saker i den färgen. Jackpot!








Maria