lördag 1 februari 2014

http://www.veckorevyn.com/LOL/19-bilder-som-far-dig-att-uppskatta-din-familj-lite-mer


Maria

Lördag

Idag var det lördag ja. Dagarna smälter samman lite när man går hemma. Men helgerna är fortfarande extra mysiga för då är Tobbe ledig. Helt ledig är han nästan aldrig. Men tre av fyra helger är han hemma fram till eftermiddag/kväll i alla fall, han jobbar mkt extra på läkerol och krogen. Vilket är bra för ekonomin, nu när han pluggar och jag är sjukskriven. Tråkigt att vi får minde tid tillsammans, men så kan det vara i perioder. Dagarna vi är lediga tillsammans blir extra lyxiga istället, om mitt humör visar sig vara på den goda sidan ;)

Idag har varit en lugn och skön dag. Sov länge. Lunch och en snabb-shop på IKEA med Tobbe innan han började jobba. Sen bjöd mamma och pappa mig på middag, Wilma sover där inatt så jag fick lite tid med henne också, som alltid är lika härligt. Fina goa lilla människa! Tobbe var ledig ca 1,5 timme mellan de olika jobben och kom och åt upp resterna. Nu har han åkt igen och jag har krupit ner i sängen, 21.30 en lördag. Men skönt är det! Ska kika på något på paddan innan jag knoppar.

Hoppas ni har en bra helg :)

Imorgon ska jag träffa ett härligt gäng tjejer på lunch. Alla har gjort IVF-behandling och alla är lyckligt nog gravida. Två av åtta bäbisar är redan födda. Så häftigt!


Maria

Tradera

Syrran säljer barnkläder på tradera. Storlek 50-62. Märkeskläder i fint skick.Kan hämtas i trödje utanför Gävle, så slipper ni frakten. Auktionera går ut imorgon.


Jag säljer också, kan hämtas i Åbyggeby för att slippa frakt. Mest kameleont design. Storlek 110/116, också fint skick. Auktionerna går ut nästa lördag





Underbarn

Just nu har dom rea på underbarn i Valbo vid Owe Jansson. Köper du ett plagg från du 10% rabatt, två plagg 20% osv upp till 50% rabatt för fem eller fler plagg. Väldigt bra! Igår fyndade jag allt detta för endast 600kr. Även ett par Lindberg vintervantar till Loke som inte är med på bilden. Det är geggamoja, lundmyr och name it. Väldigt fina kläder! Fanns massa kvar, så åk dit och fynda ni med :D


Maria