söndag 12 februari 2012

Biggest loser

Ja idag var jag en riktig biggest loser. Passet med Andreas på gymmet var inte att leka med, speciellt inte som första passet på ett år och ned en liten klen frukost i magen. Jag tog i så jag trodde jag skulle spy, det började snurra och jag blev helt skakig. Så efter varv ett av två fick jag gå ut och sätta mig och andas, dricka och äta banan. Sedan blev det bättre. Men fan va slutkörd jag var! Har redan börjat fasa för nästa lördag, då blir det en ordentligt frukost innan så kanske jag pallar 1,5 varv :)

Efter "helvetes passet" blev det lunch på stan med syster och sen åkte vi till Solängsskolan och kolla på Loke som var på knatteskutt. Så himla söta små barn som skuttade runt. Jätteroligt för dom :) Blev en tur på köpis idag också. Hittade kläder att ha på festen på lördag, skönt att ha det klart. Blev även ett linne till mig och en varsin tröja till grabbarna.

Tobbe har jobbat extra ikväll. Jag hade turen att få sällis av syster, vi har ätit och skrattat en massa, som vanligt. Vi kan fnissa konstant när vi är tillsammans, det är ju helt underbart de! Älskade syster mus <3

Nu kom Tobbe hem så nu ska jag krypa ner i sängen och skeda mig varm.