söndag 11 mars 2012

Folk...

Ja folk är inte riktigt klok. Det är otroget både hit och dit! Jag trodde sånt skulle försvinna när man blev vuxen, eller vuxen kanske inte alla blir, men man blir ju i alla fall äldre och kanske lite klokare. Kanske man lär sig av sina tidigare misstag? Men så är det tydligen inte. Usch! Jag har varit dum och otrogen, men skulle aldrig vara det igen. Nu vet jag bättre än så och jag lever i ett bättre och tryggare förhållande än jag gjorde då! Om man inte vill leva med den man lever med är det väl bättre att göra slut och sen ligga med andra människor om det är det som är viktigt. Eller har folk så dåligt självförtroende att dom måste ligga runt för att så bekräftat att dom är bra/attraktiv/fungerande på köttmarknaden, eller vad handlar det om? Jag fattar inte! Skulle Tobbe vara otrogen emot mig, när vi lever i vårt "riktiga" och "vuxna" äktenskap skulle jag SPY! Först skulle jag spy sen skulle jag spöa skiten ur honom sen skulle jag spy ännu mer. Jag vet att detta inte skulle hända i vårt förhållande, men ändå. Usch! Hur orkar man med sig själv? Sover man gott på natten när man lever ett förhållande men sånna lögner? Det kan man inte göra! Hur kan man vilja utsätta sig själv, sin partner och andra för det?

Sen att jag tittar på big brother på tv gör ju inte att mitt hopp för människan blir ljusare!

Tobbe visade även mig nå klipp på youtube nyss där nån sjuk kvinna hade yoga med en bäbis. Helt vansinnigt! Det är så man mår illa!

Åh! Usch! Nu ska jag njuta av mitt liv och min älskade Tobbe <3

- Maria

Söndag och vidrig dröm!

Sista dagen av mina två lediga dagar denna vecka, två dagar är för lite! Önskeschemat har gjort mig bortskämd. Idag ska vi åka till återvinningen med lite sopor, om dom har öppet idag? Måste kollas upp! Jag sitter just nu och äter frukost, en smoothie. Grabbarna gick upp tidigt idag och jag fick sovmorgon. Jag börjar faktiskt känna mig lite rasslig, eller så är jag bara nyvaken. Ska proppa vitaminer så att jag klarar mig! Igår kom jag inte iväg och träna, så det blir idag istället. Ska stå på crossen och svettas loss, kanske jogga lite också. Det blir inge styrka i alla fall. Idag ska vi också fira Lokes största kusin som fyller 15 år. :) Inatt hade jag en riktigt obehaglig dröm, den var lång och jag minns varenda detalj. Jag önskar att jag kunde göra filmer av mina drömmar, så jag verkligen kan visa hur vidriga dom är. Jag väckte Tobbe och berättade kort för honom vad jag drömt, jag måste prata så jag vaknar till ordentligt efter en sån där obehaglig dröm, annars faller jag in i samma dröm igen. Jag skrev en anteckning på telefonen också för att komma ihåg drömmen idag, det hade inte behövts, för jag minns allt ändå. Här är min snurriga anteckning i alla fall.

Skulle jobba helg, och börja 08.00 på fredag. Ringer till jobbet och säger att jag inte tänker komma in för ens 20.00 och det acepteras. Bettan har köpt lika jacka som mig. Massa kunder i planeringen jag inte visste. Peter och Björn fråga efter Tomas, var arga på han, T hade hemlig identitet. Skulle precis låsa dörren då ser jag 5-7 blonda tjejer i 16 års åldern sitta och skriva på lokalen. Fick inge svar vilka dom var, dom hade hög musik och ignorerade mig. Jag slog på stereon, det blev tyst. Fick svar att dom var prao på boendestöd som skulle fixa effektivare planeringar till dom. Åker iväg i bilen, halvt sovandes, regn och kolsvart, har långkörning, tänkte ringa Sandra som sällis så jag inte kör av vägen. Men jag hade bråttom. Var sex timmar sen och hade massa missade/sena kunden. Kommer fram träffar en tjej jag sett förut. Jag säger att vi borde allställa mer personal, hon håller med, för hon vill jobba hos oss. Hon har tjocka fingrar och stora naglar. Håller på med gamla tidens mindfulness säger hon. Hon tar fram en mjuk, lång och tjock hårfläta som hon trixar med, viker och förklarar hur man ska fånga upp toffsen för att inte det ska glida fel. Hamnar i en tvättstuga. Jag barfota. Ska gå upp. Blir stucken av ett bi. Ber henne ringa 112 och Tobbejag känner att jag får en kraftig allergisk reaktion. Seg och fattar inte allvaret. Får svårt att andas. Tar hennes iphone. Min är borta. Hennes är med konstigt tema jag kan inte. Till slut ringer hon 112. Får numret hem. Jag sväller i halsen. Får panik. Ser ambulansen, den åker förbi. Går ut genom en port. Möter en a-lagare. Säger "så här bra kan man inte ha det" svingar en stor skiftnyckel mot mitt huvud. Jag tar den i slaget. Då är vi i en lägenhet. Jag kastar ut skiftnyckeln genom fönstret. Springer till balkongen. Hör att han ser pistolen som ligger på vardagsrumsbordet. Han blir glad och skrattar och kommer efter mig med den. Jag hoppar ner för balkongerna och sätter mig under dom. Kikar fram för att se om han tänker hoppa efter. Det gör han inte. Vi får ögonkontakt, tror jag. Men han är så väck så han ser mig nog inte. Jag kryper undan. Kikar fram igen för att springa, då ser han mig, vi tittat varadandra länge i ögonen. Han skjuter, det smäller, jag lever. Det hänger lakan överallt. Jag väntar på tillfälle tar sats och springer iväg. Barfota utan telefon och utan ambulans på väg. Han ser mig. Hoppar efter. Skriker "du kanske ska föda mina barn istället" Jag vaknar och fattar inte att jag är hemma. Har dåligt samvete mot jobbet där jag bara kom och gick som jag ville med noll koll. Rädd. Så jävla rädd! 


Haha det kanske inte låter så läskigt, men det var det verkligen! Det är roligt med drömmar tycker jag, man ser verkligen att alla detaljer kommer från det som hänt i verkliga livet den senaste tiden och saker som cirkulerar i huvudet.