söndag 23 januari 2011


Det luktar härmapa ;)

MOCCA

Det blev kyckling focaccia på mocca. Mycket gott. Med det blev något missförstånd mellan han som tog beställning och hon i köket, först fick vi bara en, sedan var det fel saker på den vi fick. Men vi blev mätta och nöjda till slut. Fast inte så mätta att vi inte orkade efterätt, det blev glass med extra topping i McDonalds driven. Sen har vi snurrat runt i bilen, kikat på hus och pratat spöken. Jag älskar att åka runt och mysa. Jag älskar att vara med min syster. Vi har pratat om att åka till Stockholm och äta gott och shoppa någon helg, jag Sandra, Tobbe och Örjan. Nu ska vi bara kolla om pojkarna våra också är intresserade utav det. Men det tror jag :)

Vi pratade också om att åka till Ullared i sommar. Jag vet inte riktigt om det är något passande för mitt psyke, men det är alltid mysigt att göra något. Nån gång måste man väl dit och kika, och all tid med dom där tre fina människorna är ju härlig.


Snart kommer Tobbe hem från jobbet och jag ska äntligen få mysa med honom. Äta något ska vi också göra, herregud vad jag äter, men det är ju livet det, att gotta sig :)

Mys lunch

Mys lunch på stan med lillamusen, min bästa syster alltså :)



Lördagskvällen

Hade en jättebra kväll med kärleken igår. En mycket välbehövlig kväll efter en vecka med stress och sura mina från min sida.

Filmen, svinalängorna, var bra, men boken var bättre. Men så är det nästan alltid. Det hände mycket mer i boken, filmen kan nog uppfattas lite seg. Men det tyckte inte jag, antagligen för att jag läst boken. Man får räkna med att ha ont i hjärtat efter ha sett den. Sen är det extra mysigt att gå på bio, det händer inte så ofta för mig. Att kolla på film hemma i soffan kan bli lite uttjatat. Mycket mysigare att göra sig ordning, komma ut och träffa folk och känna att man har gjort något av kvällen. Jag ska försöka komma iväg på bio oftare.

Efter filmen gick vi till Interpool där Slim vic (Viktor) spelade. Hängde i baren med honom hela kvällen och hade det trevligt. Blev två glas vin och en drink, alldeles lagom. Kom hem i skaplig tid och är inte alls bakis idag.

Om jag ska förtära alkohol nu för tiden gör jag det mycket hellre på någon pub eller liknande, där man kan sitta ner och umgås och ta det skapligt lugnt. Jag gillar inte att festa stenhårt på en hemmafest och sedan gå till krogen och tappa bort alla och komma hem på morgonsidan och hela dagen efter är förstörd. Självklart kan det vara roligt, men bara någon gång ibland. När jag går ut och gör något vill jag umgås med folk, på krogen blir det inte att man umgås på samma sätt. Det är svårt att umgås på ett trevligt sätt med dyngraka människor. Om det är för att jag är i ett förhållande eller för att jag har mognat, det vet jag inte. Både och antagligen.

Hur man kan gå till goya när man är över 20 år, det kan jag verkligen inte förstå. Jag var där varje helg förut och jag älskade det. Men växer man inte ifrån det? Jag säker på att det inte handlar om att jag skaffat kille, om jag skulle vara singel skulle jag ändå aldrig välja att gå dit. Heartbreak är inte heller så lockande i och för sig, svettigt och sunkigt. Tråkigt utbud i Gävle, det säger många. Men när det väl kommer något nytt nappar inte folk på det ändå. Man går hellre till sina "säkra kort".