måndag 24 oktober 2011

Måndag

Ursäkta att jag tjatar med nu är det bara NIO dagar kvar tills vi är i vårat hus! Vi pratar om det mest hela tiden. Nu har vi bäddat rent i sängarna för sista gången här hemma. Nu räknar vi ner på allt.

Jag har varit sjukskriven idag med. Hade nog kunnat jobba för jag har bara haft lite ont. Men eftersom man måste bestämma sig innan kl 12 dagen innan och igår förmiddag var jag på akuten och visste inte vad som skulle hända. Så tog jag det säkra före det osäkra.

Imorgon är jag ledig. Då blir det en Loke-Maria dag. Undra vad vi ska hitta på? Någon som vet när nya leklandet här i Gävle ska öppna?

Nu ska Loke nattas snart och vi ska titta på ensam mamma söker. Jag ville dippa gurka och morötter. Men vi hade visst igen dipp.

Vad dåligt med kommentarer jag får. Tråkigt! Mycket roligare att skriva om någon kommenterar.

Just ja, idag tappade jag ut mitt relativt nya id smink på badrumsgolvet. Skrek till och Loke kom in och fråga vad som hände. Han sa att jag kunde köpa nytt. Jag sa att det kostar mycket pengar. Då pös han iväg. Sen hörde jag hur det prassla bakom ryggen när jag stod på alla fyra och torkade golvet. När jag vänder mig om ser jag detta.



Underbara lilla kille! <3 Nu hör jag från köket hur Loke försöker lura pappa att det är morgon, så att han ska få ta sina vitaminer. Skönt att han gillar dom :)