måndag 7 mars 2011

Färskt


Gud vad gott det är med färskpressad apelsinjuice. Synd att man får ut så lite på en apelsin!

HeppHepp!

Röven växer!

Har haft fullt upp hela dagen. Jobbat, ätit, tränat, ätit, duschat, veckohandlat, fixat äggröra. Äntligen sitter jag ner på min stora röv, ja för stor är just vad den är, och större hade det blivit. 2 cm mera röv har jag fått. Woohoo! Jag hoppas att det är muskler som har fyllt ut den. För muskler måste jag ha fått, för inte hade jag gått ner i vikt heller. Jag är glad ändå, hade tappat 2,5 cm på vardera lår och 4 cm vid naveln. Det är jag nöjd med. Nu är det bara att köra vidare, ska försöka lägga om kosten lite, så det blir snabbare resultat. Ska på konstrådgivning på onsdag, jag behöver lite tips på hur jag enkelt kan äta nyttigare, men fortfarande gott. Jag vill absolut inte gå på någon diet, sånt skit tror jag verkligen inte på! Visst kan jag leva på pulver i två veckor och rasa i vikt om jag vill, men hur kul är det då? Sen kommer jag ändå gå upp allting igen, när jag börjar äta som vanligt. Jag lär hitta en lösning som jag vill leva med. Ni får jättegärna ge min tips. Idag svängde jag ihop äggröra som blir frukost för den här veckan.

Nu ska jag slänga mig på soffan tror jag. Tobbe lämnade mig nyss för en annan. Jag får roa mig själv ikväll, det är så jobbigt att klia sig själv på ryggen och pilla sig själv i håret bara... Får se om jag orkar lyfta på röven nu! Hej!

Jag vet inte vad jag ska säga, kan bara säga att det är fruktansvärt vidrigt!

Idag har det inte varit lika härligt med långköringarna på jobbet som det brukar. Jag fick ett besked igår som har gjort att hemska tankar har snurrat i mitt huvud så fort jag inte fokuserar på något annat. Livet är fruktansvärt, ibland blir man utsatt för saker i livet som man inte alls ska behöva gå igenom. Livet är hemskt orättvist ibland. Jag blir så jävla arg och ledsen. FAN, DET HÄR ÄR VIDRIGT!