tisdag 25 mars 2014

Kurator

Valters CRP är under fem. Alltså som det ska vara, underbart! En till två dagar till med antibiotika sedan kan nålen plockas bort. Tyvärr gav den som han hade upp så han måste sätta en ny för de här sista dagarna. Jag lider verkligen när han måste stickas.

Idag hade vi tid för samtal med en kurator. Så bra att sånt erbjuds! Vi fick goda råd och skönt att få prata och sortera upp lite. Jag kommer att fortsätta att gå och prata med en kurator under hela sjukhustiden och kanske längre. Jag tror att det alltid är nyttigt att lufta och sortera upp alla tankar som blir.

En dum sak uppstod idag. Tobbe skulle ha pizza till kvällsmat och jag tog två bitar jag med, sen blev vi båda dåliga i magen, och blev portade från sjukhuset. Vi får alltså inte vara hos Valter. Fick åka därifrån runt 19.00 och vet inte när vi får komma tillbaka. Jag mår helt bra nu. Tobbe känner sig lite risig fortfarande. Jag vägrar att inte få åka dit imorgon när jag vaknar. Jag kan inte vara ifrån honom längre. Men jag förstår och uppskattar deras regler och noggrannhet. Men ändååå! Vi vet ju att vi inte är magsjuka, det är pizzajävelns fel!

Nu ska jag pumpa och sova. Godnatt!


Maria