torsdag 3 februari 2011

Du behöver inte vara perfekt

Jag var på bibblan med en kund idag. Det är svårt att hitta böcker i den där bok djungeln. Jag rafsade åt mig två böcker i sista sekund. Den ena tänkte jag kunde hjälpa mig i mitt kontrollbehov. Men efter att jag läst lite i boken inser jag att jag inte har så mycket att oroa mig för. Den där bokande handlade mycket om perfektionism och självkänsla. Men det har jag inga större problem med. Jag har inte ett kontrollbehov för att det ska uppfattas bra utåt. Det är för min egen önskan om ordning och reda. Och det är jag glad att jag har.

Men det fanns delar i boken jag gillade att läsa. Saker som var givande.


Fortfarande Onsdag

Jag gillar mitt jobb. Men idag kom jag på det som jag kommer på ibland. Jag gillar inte mitt jobb. Jag älskar mitt jobb! Var vore livet utan mitt jobb? Ja, mer ledighet skulle inte vara fel. Men jag får ut så mycket av mitt jobb. Pengar, arbetskamrater, rutin på vardagen, känner att jag gör rätt för mig. Men ibland kommer dom där extra kickarna, när det varit något speciellt möte med en kund. Jag blir så glad, känner mig så duktig och kunderna ger mig så mycket tillbaka. Jag måste tacka alla som gör mitt jobb möjligt för mig! Fasen vad härligt det är att känna så här om sitt jobb.


Ja som sagt, ikväll har vi tvättat och ätit min favorit middag. Vi har haft en tokig och rolig kväll. Vi har smugit på Loke, han är så söt när han sitter ensam och filosoferar. Vi lekte super spioner och hasade oss över golvet, vi klara oss bra, tills jag började skratta för högt. Då blev vi attackerade av den lilla banditen.

Nu sover han, snart i alla fall. Jag ska läsa en stund, sen blir det nog en film. Jag hade tre nya böcker med mig hem idag som jag ska försöka ta mig igenom. Jag skriver om dom sen, om dom är något intressant att dela med sig av.

Tjo

Jag känner så fruktansvärt med den här mannen

Jobbajobbajobba

Far runt i hela Gävle och poppar musik. Det är härligt att jobba. Har en bra dag!

Ikväll har vi tvättstugan och så ska vi äta tobbes goda kyckling som tacos.

Imorgon är vi lediga tillsammans. Ska bli stört skönt. Tobbe ska till farbror docktorn, jag ska träna och så ska vi tvätta och städa bilen. Kommer bli en bra dag det med :)

Vi hörs senare. Puss på er
Det är svårt att finna lycka inom sig,
och omöjligt någon annanstans.