lördag 27 augusti 2011

En sommardag

Vilket härligt väder det har varit idag, men det har vi så klart inte tagit tillvara på. Jag sov länge och sedan var det lunch dax och sen åkte vi till köpis, rätt korkat att spendera den kanske sista sommardagen inne på ett köpcentrum. Aja, jag fick fina skor i alla fall och Loke också, både höst och vinterskor.

1500 kr på skohuset, där var min shopping för denna månad över. Dom här kommer jag använda mycket och länge.

Endast 250 kr på skohuset, kostar 400-500 på alla andra ställen. Kanon!

450 kr på skohuset.

 Grabbarna styrde lunch, pytt i panna, korvbitarna blev lite ojämna men lika goda för de :)

Loke beordrade mig att bära dessa skyddsglasögon när jag satt vid datorn.


Jag och Loke avslutade kvällen med popcorn och film. Hopp såg vi, början var bra, sedan blev det lite ofokuserat från både min och Lokes sida.

Nu sover lilla hjärtegullet, han sa att han inte kunde sova själv, att han måste ligga i mitt knä, men fem minuter senare sov han ;)

Tobbe spelar på interpool ikväll, gå dit vettja! Jag hade varit där om jag inte satt jour här hemma :)

Drömmer oss bort

Här hemma handlar allt om huset. Möbleringen, inköpen, ekonomin, familjeförökning, lån, räntor, försäkringar, testamenten, autogiron och lagfart. En massa saker som snurrar i huvudet, men jag tror vi har koll. Antecknar och planerar hela tiden. Kommer bli galen innan det här är klart, jag måste slappna av och leva som vanligt. För vi har en massa tid på oss. Jag får inte börja packa för tidigt, för det är inte roligt att leva i lådor. Vi har så organiserat här hemma så vi hinner packa allt på en helg. Men jag är ju så sugen på det där huset att jag håller på att dö. Kan inte få nog av att titta på bilderna och drömma oss bort. Det här är det bästa jag varit med om. Nu är det bara att hoppas att det inte blir en sån kall vinter, för i så fall blir det knapert på furängsvägen.

Nu ska vi sova. Loke vaknar väl snart. Han är lite krasslig den lilla sparven. Hoppas han inte smittar mig, det har jag inte råd med nu. Gud vad jag älskar den underbara lilla människan. Det är helt enormt va go han är! <3