tisdag 25 oktober 2011

Kompis

Det blev inte några större påhitt idag. Vi tog med spadar och grejer och gick ut på baksidan och lekte. Loke fick en kompis att leka med. Han ska antagligen träffa honom imorgon med, jättekul för honom :) Typiskt att det är precis innan vi ska flytta bara. Vi ska kanske köpa en cykel till Loke utav dom också. 

Sedan har vi ätit middag och Loke har badat. Tv förbudet håller i sig, han har tjatat rätt mycket om film men nu leker han med sina leksaker istället och det tycker jag är bättre än att han sitter i soffan hela tiden.

Jag sitter här och planerar klassfest för omvårdnad. Dra mig baklänges vad kul det ska bli! Hoppas att många kan komma! Jag tror att jag bjuder på en film från studenten då också ;)

Pust

Loke har varit en riktigt bråkstake nästan hela förmiddagen, igår med för den delen. Vet inte vad det är med han just nu. Tjafsar och gnäller om det mesta. Idag slog han Tobbe, så nu är det tv/film förbud hela dagen. Vi ska testa att göra så när han slåss, hoppas det funkar för det är inte alls roligt när han gör så. Nu ligger han och sover ruset av sig efter ett krig vid lunchen. Jag har morgondagens middags paj på gräddning och Tobbe har åkt till jobbet.

Snart ska Loke väckas och han ska städa hela sitt rum själv, han kastande nämligen runt alla sina leksaker när han blev arg vid lunch kriget. Efter att han har städat vet jag inte vad vi ska göra, jag känner för att hitta på något, men vette sjutton vad... Vi blir väl galna om vi ska gå och trampa här hemma tills det är kväller.

Jag har begränsat med snus också, tio st idag och tio stycken imorgon, sen kommer lönen och då kan det snusas fritt igen ;)

Godmorgon ☺