söndag 16 oktober 2011

Vuxenmys

Gómiddag på tu man hand med älsklingen. Fin söndag, minst sagt!


Nu vankas det humor. Starke man och Gustafsson 3trr.

Söndag

Loke har en riktigt trots morgon. Han skulle egentligen varit på kalas hos sin kusin i Örebro idag. Men det blev inställt. Så det är han lite sur över, vilket jag kan förstå. Det är också föräldrabyte idag. Han ska till sin mamma. Då kan han också vara lite extra kinkig. Jag menar inte att det beror på att han ska till sin mamma. Utan jag tror att han blir lite kluven och stressad. Sen har har en förkylning som bråkar med honom också. Så idag är det inte lätt.

Just nu är Tobbe och han nere och byter däck på clion. Så jag njuuuuuter verkligen av lugnet här hemma. Hela "att göra listan" blev inte av bockad igår, så vi fortsätter idag.

Igår sa jag hejdå till min vän Sofia som tar med sig Mira-Li och flyttar till pappa som är i USA. Riktigt häftigt för dom. Sofia har varit mycket stark som klarat av den här tiden med hennes lilla flicka. Äntligen får familjen vara samlad igen <3 Fick även träffa Lynette igår. Och det var länge sedan! Det var riktigt roligt att träffa henne. Vi kilade stadigt under våra stigsslunds-år. Sedan flyttade hon till Stockholm och kontakten har blivit mindre och mindre. Men allt kändes precis som förut och jag hade gärna umgåtts en massa mer med henne och Sofia. Tycker verkligen om er båda jättemycket! Och Lena! Tänker på er tre väldigt ofta och saknar tiden vi hade ihop. Men saker förändras och vi alla har tagit olika vägar i livet. Det är roligt att se vad vi alla har utvecklats och gått igenom.

Nu ska jag klä på mig och sätta på mig ett ansikte. Just nu tycker jag att det ska bli riktigt skönt med en vecka ensam med Tobbe. Får se om det håller i sig längre än till på tisdag. Saknaden efter Loke brukar bli stor efter ett par dagar. <3