tisdag 12 juli 2011

Sista semesterveckan

Nu är jag inne på min sista semester vecka, det känns helt okej. Jag tycker om mitt jobb så mycket så det ska bli roligt att komma tillbaka. Har hittills haft tre jättebra veckor och jag känner att jag har lyckats koppla bort jobb och stress. Så nu är jag redo för den vanliga vardagen igen. 

Idag sov vi länge sedan åkte jag till syster och käka lunch med efterrätt. Riktigt gott var det, tack musen! :)



Innan jag åkte hem blev det en tur till city gross för att köpa snus och till apoteket för att köpa lite saker. Sen kom jag hem precis samtidigt som Loke. Han ska vara hos oss till imorgon eftermiddag. Mysigt :) Undra vad vi ska hitta på för tok imorgon? Beror lite på vädret och hur Loke mår, han hade feber igår men är piggare idag.

Jag vill ha ett hus, för att köpa hus måste man ha mycket pengar, för att få mycket pengar måste man spara och inte shoppa upp varenda krona på lönen. Så nu ska jag spara ca hälften av dom pengarna jag får kvar efter de stående utgifterna varje månad. Kommer bli en hel del på ett år om jag klarar av det. Jag ska klara av det, nu ska jag tänka mig för innan varje inköp. Behöver jag verkligen detta just nu, eller kan det vänta eller är det helt onödigt? I dagsläget shoppar jag alldeles för mycket saker som jag inte alls behöver. Jag handlar för att jag vill ha och för att jag intalar mig att jag behöver, har råd eller förtjänar detta. Nu ska det bli annat, nu vill jag ha ett hus med en gräsmatta, inte en massa kläder eller annat onödigt skit. Dra ner på att äta ute ska jag också göra. Det går faktiskt snabb att laga mat hemma och det blir alltid gott. Så varför köpa dålig mat ute som jag blir tjock och fattig utav? Nä, nu är jag tjock och fattig nog! Nu lär jag tänka till här, jag vill inte bo i en hyreslägenhet för resten av livet. Tänk om jag hade sparat pengarna jag tjänade när jag sålde min förra bostadsrätt, men det gjorde jag inte, jag reste till Thailand, köpte bil, gick på Goya och köpte kläder för dom pengarna. Men men gjort är gjort, det går inte att ändra på. Just nu är början på resten av mitt liv, så nu kör vi, eller jag i alla fall :)

Bilder Grönan

Jag glömde min kamera hemma, men Tobbe har skaplig kamera på telefonen så vi klarade oss. 

Vi var en sväng på Aquaria innan Gröna Lund, hade gratis inträde. Det var mysigt, men skulle inte betala 90 kronor för det om jag inte var mycket intresserad av fiskar. 







Bra nervös innan Twister
 

 
Lustiga huset



Skrattkammaren




Jag glömde inte bara kameran hemma, utan även större delen av mina hjärnceller. Här ropar jag glatt till Tobbe "Titta, dom har skrindor här också!" Till svar får jag "Älskling, det där är baslådor" hmmm... 


Spökhuset hoppade vi över, men roades mycket åt andra livrädda stackare.


Ännu mer skitis innan Insane. Tobbe tjatade som en treåring så till slut gav jag med mig och åkte. Nu vet jag att jag aldrig ska åka den igen! Usch!


Starke Adolf lyckades inte så bra som han hade hoppas på. Jag tycker att han är jättestark!




Mys vid vattnet med langos.


Blåtåget åkte vi när alla barnen hade gått hem.



Det var en massa luftballonger, det skulle jag vilja prova :)