tisdag 13 september 2011

Återfall

Idag har jag och Loke varit ensamma, det blev nuggets och pommes till middag, gillas av oss båda. Men jag vet inte om jag kommer gilla det lika mycket i matlådan imorgon :/ Loke har varit jättemysig idag, inge bråk och gnäll alls nästan. Skönt, han kanske kände att han behövde samla lite pluspoäng ;) Han lyckades och han somnade i min famn i sin säng, han vågade inte sova själv för det var skuggor på väggen, söthjärta! Jag har varit dum idag också, jag har rökt, och gud vad jag gillade det! Sedan jag sluta snusa har jag blivit otroligt röksugen och nu hade jag cigaretter kvar från festen i helgen. Attans! Jag har börjat packa också, som jag hade lovat mig själv att inte göra för ens om en månad. Men det är bara två lådor, med böcker, filmer och spel. Det kommer vi inte behöva den sista månaden. Nu vill jag packa mera, men jag måste hålla mig, jag vill inte behöva rota efter saker i massa lådor så fort jag behöver dem. Och det är ju faktiskt 54 dagar kvar!!!

Det är dåligt med bilder här på bloggen nu för tiden, det har varit dåligt med fotografering och roliga aktiviteter den senaste tiden. Undra vad jag gjorde den här dagen för just precis ett år sedan, jag ska se efter!

Det fanns inte några bilder från just den här dagen, men dom här bilderna är från dagen innan.




Loke var lite febrig och jag och Tobbe åt gotta och fjollade oss som vanligt. Inte så mycket som har förändrats. Flytta skulle vi också snart göra, där bodde vi med vardagsrum, kök och tvättstuga i samma rum. En månad senare flyttade vi till lägenheten vi bort i nu. Gud så stort vi tyckte att vi fick.

Ett år innan det alltså 2009, såg det ut så här. Motionerade med syster i spåret i stigslund och hade kul på IKEA. Då bodde jag på söder men inte många månader senare flyttade jag hem till Tobbe. 



Nu hoppas vi på att vi blir boende i huset i mer än ett år, nu borde vi väl vara nöjda och inte behöva mer plats. Eller ja kanske, men då får vi bygga ut i så fall :)