onsdag 2 mars 2011

Underbart

Hejja Hejja!

Äntligen fick jag sitta vid datorn lite. Det är kö på den här hemma. Vi måste nästan köpa en till, men det känns lite onödigt också. Vi borde klara oss på en, men jag är en bloggnörd och Tobbe är en spelnörd. Så det blir tufft. Det är ju skönt om vi båda kan "data av oss" samtidigt, så kan vi mysa tillsammans sen. Nu får vi datorera och mysa i omgångar. Jobbigt! ;)

I alla fall, jag får blogga fort nu. Jag var på ett styrkepass på gymmet idag. Gruppträning med skivstång, går igenom hela kroppen. Jag trodde aldrig att jag skulle säga att jag tycker att det är ROLIGT att träna. Jag har aldrig tyckt det förut, dom gånger jag har sagt det, har jag sagt det för att försöka övertala mig själv. Nu tycker jag att det är roligt, på riktigt. Det är skönt att komma hemifrån en sväng. Trevligt att träffa dom på gymmet och småprata lite. Skönt att få pumpa ur kroppen. Jag är jättenöjd med min prestation idag. Lastade på mer vikter än sist, jag trodde inte att jag skulle palla det. Det var tufft, men det gick. Nästa vecka ska jag väga/mäta mig och göra ett nytt konditionstest, det var tre månader sedan det förra testet. Ska bli roligt att se om det har hänt något. Det känns så i alla fall. Inte storleksmässigt, men i styrka och uthållighet. Jag är också nöjd över att jag går till gymmet själv, det trodde jag heller aldrig att jag skulle göra. Jag har alltid behövt någon som peppar dit mig. Men nu går jag dit, på mitt alldeles egna pepp ;)

Ja, jag lär säga det. Fan vad duktig jag är! Fan va bra du är Maria! Hejja Hejja!



Jag hoppas att det här fina beteenden håller i sig!

Det är ett till beteende hos mig själv som jag måste förändra. Det handlar om mina tankar och vad jag lägger min energi på. Jag grubblar otroligt mycket på saker som jag egentligen inte ens behöver göra, absolut inte på det viset jag tänker på. När jag verkligen tänker efter på hur jag tänker, blir jag förvånad över hur knäpp jag är. Jag plågar mig själv i min tankar och kan föreställa mig dom mest osannolika situationerna. Jag vet inte vad jag är ute efter när jag gör så här. Jag vet inte varför jag gör som jag gör. Det finns inget positiv i det överhuvudtaget. Gör jag inte en förändring kan jag förstöra för mig själv på ett sett jag verkligen inte vill. Så nu gäller det. Jag lär bromsa och tänka efter innan jag spårar ur totalt i mina tankar, innan jag hetsar upp mig för saker jag inte kan förändra. Allt kommer falla på plats naturligt, jag behöver inte hjälpa det på vägen. Vi styr över vår egen tillvaro och jag är säker på att det här kommer sluta som det bör, utan mitt engagemang. Jag har viktigare saker att lägga min energi på.

Det jobbigaste är att det bara är jag som kan göra den här förändringen. Jag har bestämt mig många gånger förut, men lyckas inte ändra på det. Nu jävlar, nu måste det bli ett slut på det här!



Blir lite hejja hejja där också ;)

Inte blev det en snabb bloggning heller, attans!

Mitt i veckan


Hemma från jobbet. Nu har vi ätit middag och Loke fick glass efter maten. Jag är proppmätt. Satte i mig en massa fika på mötet idag, det var min tur att bjuda. Blev mandariner, naturgodis och köpta vaniljbullar. Här bjuds det inte på hemma bakat heller. Men snart är väl jag där också. Om en stund ska jag åka till gymmet. Hööörs!

Mysigt


Det är en befriande känsla att bli av med all skit på bilen ;)

Gubbjävel


Det är en tvättäkta gubbjävel i biltvätten. Jag tankar går in på butiken och betalar och köper tvättkort. Gubbjäveln ställer sig i tvättkön, som inte ens är någon kö. Han ställer sig framför porten som är fri att köra in i, sen går in i butiken och köpet ett tvättkort. Jag hade hunnit genom första tvättslussen om inte han hade ockuperat kön. Jag har inte bråttom. Men gubben kan fan inte bete sig!